2777
2789
عنوان

دستش به دیگری خورد بر من حرام‌شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 122 پست
شاید اون خوشبختی نبوده که باید بهش میرسیدین شاید خدا بهترشو جلو پات بزاره از کجا مطمئنی با اون خوش ...

درسته... من ۲۶ سالمه دارم پیر میشم درسته قیافم خیلی کم‌میخوره ولی روحیم‌صفره من از سال ۹۷ عمرمو براش کذاشتم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن دخترجون کرد که کرد جن‌ده کردن که دیگه الان عادی شده متاسفانه شمالی شده پاتوقشون اونم با خو ...

جالب اینجاس به دوستش گفته ببریم گروهی بکنیم یا خدااااااا

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

منم یه عشقی داشتم هی میگفت تو نباشی اصلا تا اخر عمر ازدواج نمیکنم بعدش دوسال پاش موندم هی گفتم بیا خواستگاری گفت شرایط ندارم گفتم تو بیا من هیچی ازت نمیخوام گفتش که نه تا سه سال دیگه شرایط خواستگاری ندارم منم خانوادم هی میگفتن چرا خواستگاراتو رد میکنی الکی  بهش گفتم بیا لااقل نشون کنیم خانوادم دیگه دست از سرم بردارن ولی نیومد منم مجبور شدم ازدواج کردم دوماه بعد اونی که شرایط نداشت رفت با یه دختر دیگه ازدواج کرد همشون همینن فقط قول  دروغ فقط چرت و پرت یه لحظه نباشی سررریع جایگزین برات اوردن

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود......

آدما میرن دنبال لیاقتاشون....خودتو از نو بساز گریه کن این گریه ها توروقوی تر میکنن...دیگ با هر دوستت دارمی دستوپات نمیلرزع....یادمیگیری دیگ تمامت را برای هرکسی نگذاری...قوی باش..خداروشکر کن برای رو شدنش اگ عقدمیکردین وخیانت میدیدی چی اگ بچه داشتی خیانت میدیدی چی...پس بدون خدا دونسته اون لیاقت تورونداره و دستشو رو کرده بلندشو دختر خودتونباز

قوی باش،بجنگ..
حالب اینجاس پی ام‌میده میگه اخلاقت باعث شد لعنتی‌کدوم‌اخلاقم؟‌چرا نمیگی کثافت کاری کردم چرا اشتباهتو ...

بالاخره خاین برای خودش دلیل بیخود میاره که خودش را موجه نشون بده برو خدا را شکر کن که باهاش ازدواج نکرده بودی بلاکش کن که بعد چند وقت باز فیلش یاد هندستون نکنه وگولت نزنه 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن