2777
2789

آره تو اقوام داشتیم..بخاطر ترس و استرس

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله.خواهرزادم.ترسیده بود لکنت گرفته بود.کمکش کردیم یک ماهه خوب شد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بعد خوب شد؟چجوری بود لکنتش؟

اره ب مرور خوب شد..خیییلی با آرامش باهاش برخورد کردن..لکنتش شدید بود یه تو میخواسا بگه هی میگفت تُ تُ تُ

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
خیلی شدیدبود؟الان چطوره؟

اره شدید بود ، خواهرشوهرم میگفت ترسیده اینطور شده ، الان خداروشکر خیلی بهتره 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
چقدطول کشیدخوب بشه؟گیرو فشارم داشت؟

نوه داییم بود دقیق یادم نیست..لکنت بود دیگه...یبار مامانش دعواش کرده بود فک میکنم بعد اون بچه لکنت گرفته بود..یه ماه اینا میشه تا خوب بشه ب شرط اینکه تو شرایط استرس زا نباشه

خیلی بهتریعنی چجوری درمقایسه بایه بچه سالم چجوریه مثلا؟

فامیل ما ک میگم کاملا الان عادیه سالم سالم 

چند سالشه ؟  تو خانواده کسی رو داشتین لکنت داشته باشه؟  تکراره یا گیر کردنچ؟

همسرم بچگیاش خیلی شدید بوده فکرکنم ازمادرشوهرم به ارث برده الانم گاهی داره.پسرم اول خیلی خوب حرف میزد سه سالش کشد اینجوری شد