2777
2789
خیلی بهتریعنی چجوری درمقایسه بایه بچه سالم چجوریه مثلا؟

یعنی دیگه فقط بعضی جاها گیر میکنه ، مثلا میخواد بگه آرتین بیا بریم بازی کنیم میگه  آ آرتین بیا بریم بازی کنیم و اینکه دیگه تو تمام جملاتش گیر نمیکنه و به راحتی از کلمات عبور میکنه در حالیکه قبلا تو یه جمله در چند کلمه  گیر میکرد 

نا‌گفته نماند گفتار درمانی هم بردنش و هواشو داشتن

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارش کردین

باخونسردی و لبخند تو چشماش نگاه میکردیم و صبر میکردیم تا اون کلمه رو کامل کنه.اصلا به روش نمیاوردیم.گیر نمیدادیم استرس وارد نمیکردیم که باید درست حرف بزنه.کلماتشو کامل نمیکردیم.بیشتر بهش توجه و محبت کردیم تا روحیه بگیره.کم کم درست شد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

اگر اولشه به هرطریقی میتونی و میدونی خوبش کن پسر من دوساله گرفته همه غلطی توسرم کردم خوب نمیشه بعضی وقتااز غصه وگریه آرزوی مرگ برای خودم دارم هیچ مورد ارثی هم نداشتیم

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

خداروشکر

فدایت😊😙

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چجوریه لکنت پسرت؟

میگه م م م م م م ما مان بهم آب بده بیا بریم ب ب ب ب ب ب بازی. 

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

چه خوب پس درواقع خوبه 

آره خداروشکر خیلی خوبه ، اوایل تقریبا تو تمام‌کلمات گیر داشت 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
همسرم بچگیاش خیلی شدید بوده فکرکنم ازمادرشوهرم به ارث برده الانم گاهی داره.پسرم اول خیلی خوب حرف میز ...

نمیخوام نگرانت کنم گلم ولی اصلا به امید خوب شدن خود بخود نباش و وقت رو تلف نکن 

یه گفتاردرمانگر دلسوز و خوب پیدا کن 

لکنت درمان داره و هرچی زودتر دنبالش بری زودتر بچه روون صحبت میکنه 

ببر گفتار درمانگر ببینه ناروانیه یا لکنت چون من همین مساله روداشتم و بعد چند جلسه تشخیص دادن ناروانیه و بمرور زمان خوب شد 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍