2777
2789

پنج ساله که ازدواج کردم و حاصل این ازدواج یه پسر دو و نیم ساله هست. 

یک سال عقد بودم گفته بودن سر یکسال عروسی میگیرن ‌یک سال و نیم گذشت عروسی نگرفتن و مجبور شدم همینجوری برم سر زندگی منو مادر شوهرم تو یه ساختمون میشینم تا چند مدت پیش هر روز خونمون میومد بدون اطلاع قبلی خیلی اذتی میشدم باردار بودم میخواستم استراحت کنم ایشون میومد خونمون یا شب با شهرم میومد خونه همشه ضربان قلبم بالا بود. بچم هشت ماهه بود که شوهرم یاد عشقش افتادو باهاش شروع کرد به حرف زدن من اینو تو تلگرام دیدم بهش میگفت تو تنها عشقمی تو زندگی می زنم راه میره میگم کاش تو جاش بودی و.... الان گذشته از این قضیه اما نمی تونم فراموش کنم چند هفته پیش عروسی خواهر هرم بود برا مادرش سرویس طلا خرید و گفت دخترم آرزو داره لباس سفید تن کنه من یه دختر بودم آرزو نداشت مادرم. اینا بماند به شوهرم چیزی میگم منو میزنه مجبورم سکوت کنم ولی اصلا از زندگیم راصی نیستم. شوهرم یواشکی سیگار میکشه یواشکی با دخترا حرف میزنه. باورتون نمیشه هیچی نداد برای جهیزیه اینا حالا هیچی مهم نیست مادرم بهم مقداری پول داد الان میگه خرج خونه کنیم میگم بزار جمع کنم خونه بخریم میگه نه مرد فقط وظیفه داره نفقه ی زنشو بده بقیش زنش باید بدست بیاره مثلا زنش بره سر کار زنشاز مادر پدرش بگیره و..... خواهرش از 7 صبح میره سرکار 11 شب برمیگرده خونه این دوست داشت منم اینجوری بودم باورتون نمیشه چیزایی که وظیفه من نیستو من دارم میخرم پوشک بابام می‌خره گاهی حتی.. نمیاد پیش مشاور بریم امروز بهم گفت طلاق بیا بگیریم چون گفت دیگه تا آخر برج پول ندارم من گفتم برای تولدت پول جمع کردم اونو بهت میدم گفت نه از پولی که مامانت دادو بده و کمه پوله تولد و..... گفت برو دادگاه تمومش کن به خدا منم موندم چه جوری تموم کنم غرور دارم جلوی خانوادش خانوادم بهم فحش میده جلوی مادرش بهم فحش داد جلوی مادرم منو زد خانوادم حمایتم نمیکنن چیکار کنم کجا برم با بچه غرورم له شد خواهرش مادرش و داداشش فهمیدن بهم خیانت کرده تو دلشون می‌خندن بهم ممسخرم میکنن. خونه مادرم نمیتونم برم میگن بسگزو بساز راهه برگشت نداری وقتی شوهر کردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج ساله که ازدواج کردم و حاصل این ازدواج یه پسر دو و نیم ساله هست.  یک سال عقد بودم گفته بودن ...

سللااام عزیزم خیییلی ناراحت شدم برات 

سعی کن عزیزم یه شغل پاره وقت برای خودت حتما پیدا کنی 

حتی اگر حقوقش کم باشه ،نزار فکر کنه محتاجش هستی 

با خانواده ات صحبت کن بگو نمیخوام طلاق بگییرم ولی تحمل این شرایط برام سخته 

بذارن یه مدت بری قهر تا شاید شوهرت به خودش بیاد 

بگو تو برو درخواست طلاق بده ،خودت نرو چون مهریه بهت اینجوری تعلق نمی گیره 

اول یه شغل برای خودت پیدا کن مثلا شغل خانگی 

مثل بسته بندی لواشک و این جور چیزها که تو خونه انجام میدن 

تو سایت دیوار شهرتون حتما دنبال شغل باش 

و در آخر اینکه تو یک مادری ،سعی کن یه مادر پرقدرت باشی که بچه ات بهت افتخار کنه نه یک مادری که اجازه میده هر کی هر جور دوست داره باهاش رفتار کنه 

برات دعا میکنم عزیزم،ان شاءالله شوهرت سر عقل بیاد و قدر زندگیش رو بدونه

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 
سللااام عزیزم خیییلی ناراحت شدم برات  سعی کن عزیزم یه شغل پاره وقت برای خودت حتما پیدا کنی&nbs ...

سلام عزیزم قهر برم خونه ی مامانم نمیاد دنبالم خودشو داداشش الان 8 سال قهرن هیشکی پا پیش نمیزاره مردی نیست ناز بخره باردار بودم آی سی یو بستری بودم ایشون با دختره حرف می‌زد اومدم خونه از تلگرام دیدم دعا کن کاره پیدا نمیشه از خدامه کار کنم

پنج ساله که ازدواج کردم و حاصل این ازدواج یه پسر دو و نیم ساله هست.  یک سال عقد بودم گفته بودن ...

سلام خواهرم خیلی ناراحت شدم برات،ایکاش کاری از دستم بر میومد با جون ودل برات انجام میدادم فقط میتونم با تمام وجود دعا کنم که خدا ی نظر به زندگیت بندازه و اون شوهرت سر عقل بیاد الهی آمین

سلام عزیزم قهر برم خونه ی مامانم نمیاد دنبالم خودشو داداشش الان 8 سال قهرن هیشکی پا پیش نمیزاره مردی ...

دعا میکنم عزیزم برات ان شاءالله مشکلاتت حل بشه 

ذکر یونسیه رو عزیزم زیاد بخون ان شاءالله برکت میاد تو زندگیت

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 

عزیزم الان خوندم. به نظرم هیچی خرجی نکن وظیفه مرد خرجی نفقه هدیه کارگر خونه هست وغذا ولباس. اگه یکبار دیگه گه خورد بچه را بزار برو. بگو باید تعهد بدی که خرجی من کامل بدی اگر قبول نکرد برو مشاوره