2777
2789

من تا این سن ۲۲ سالگیم به خودم و صورتم حس خوب داشتم و حتی اطرافیان یا هر کسی منو دیده تعریف کرده

ولی یکی از اقوام همسرم منو مسخره کرد ...آخه یه رژیم خیلی سخت گرفتم بخاطر همین صورتم یکم کشیده شد از اون وقت تاحالا فکر میکنم زشتم هیچ مدل مویی بهم نمیاد...میشه بگید جز یه ور زدن مو چیکار کنم جذاب تر بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاحرف بقیه به یه ورت باشه

بعدشم ویدئوهای آموزش ارایش ومدل موروببین ببین کدوم به صورتت میاد انجام بده

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

تو همون چهره رو داری حالا کمی لاغرتر فکر نمیکنم اونقدرا تاثیر زیادی داشته باشه که چهره‌ات عوض شه

حستو عوض کن برگرد به همون حس خوب 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بنظر من زیباست ولی من هیچ وقت ب خودم اجازه ندادم حرفی بزنم مسخرش کنم بهش بگم قدت کوتاه هست در صورتی ...

به این فکر کن به چشم کلی ادم زیبایی به حرف ینفر انقدر توجه نکن

از سال ۹۹ خواننده خاموش بودم💘

اولاحرف بقیه به یه ورت باشهبعدشم ویدئوهای آموزش ارایش ومدل موروببین ببین کدوم به صورتت میاد انجام بد ...

ببین یه دوره افسردگی گرفتم فقط مدام دنبال تایید شدن از ذیگرانم اگر یکی یه حرفی بهم بزنه بهم میریزم