2777
2789

سلام

سلااام  من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت  بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینجا دوست نخواه گلم ، اینجا مجازی هست و آدم هارو نمیتونی بشناسی من تجربه کردم که میگم یکی میاد ناراحتت می‌کنه و باهات بازی می‌کنه 

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

منم‌۲۰ سالمه دانشجو ام هروقت خواستی بیا صحبت کنیم عزیزم 

سلااام  من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت  بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

چرا اتفاقا. دوستای دبیرستانم ازم دور شدن. اینه که دنبال دوستای جدیدم 😁

دوست که مجازی از هر صدنفر یکی بامعرفته

ولی با هرکی دوست نشو خیلیااا عقده دارن متاسفانه

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
از اینجا دوست نخواه گلم ، اینجا مجازی هست و آدم هارو نمیتونی بشناسی من تجربه کردم که میگم یکی میاد ن ...

ممنونم عزیز دلم از نگرانیت. ولی دوستی یکی از بهترین حسای دنیاس نمیتونم ازش بگذرم. ولی تو انتخابم دقت میکنم. مرسی 😘