2777
2789
عنوان

چرا شیرم کم و آبکی هست؟

346 بازدید | 19 پست

پسرم هر نیم ساعت فوقش یه ساعت بیدار میشه اما وقتی شیر خشک میدم بیشتر میخابه

شیر افزا و آب قلم و کله پاچه و هر چی بگین خوردم ولی تغییر نمیکنه ت

تقریبایه بار شیر خودمو میدم یه بارم مجبوری شیر خشک ولی عذاب وجدان دارم 

عزیزم شیرخشک بده این تعصبات مسخره چیه، شیرت همینه دیگع گناه داره بچت

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه تازه زایمان ک دی طبیعیه 

واینکه شیر مادر زود هضم بخاطر همین نوزاد هر یکساعت حتی کمتر شیر میخاد

شمااگه بچه تون وزن گرفت یعنی شیرتون اوکی هست

نگران نباش عزیزم

منم همش فکر میکردم پسرم سیر نمیشه 

ولی هم وزن میگرفت هم پیپی میکرد 

عزیزم شیرخشک بده این تعصبات مسخره چیه، شیرت همینه دیگع گناه داره بچت

شیر خشک که میدم باعث شده دیگه اون یه ذره شیری که دارم رو هم خوب نخوره چون با شیشه شیر زود زود میاد ولی شیر من کمه باید مک بزنه 

عزیزم اگه تازه زایمان ک دی طبیعیه  واینکه شیر مادر زود هضم بخاطر همین نوزاد هر یکساعت حتی کمتر ...

مشخصه سیر نمیشد چون هم گریه می‌کنه هم وقتی شیر خشک میدم میخوره 

شیر خشک که میدم باعث شده دیگه اون یه ذره شیری که دارم رو هم خوب نخوره چون با شیشه شیر زود زود میاد و ...

دیگه شیر خودتو نده، ازیتش نکن فقط تو خاب بهش بده، گناه داره وقتی شیرت کمه بچه زجر میکشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
مامانم همیشه میگه شیرمادر اجیله و شیرخشک برنج خورشت..بچه هردورو باید بخوره . یکی تقویتی و یکی سیرکرد ...

بخدا منم رو تعصبات مسخره موندم که شیر خشک بده، هی بچمو زجر دادم شیر خودم ابکی بود مامانم هی میگفت شیر خشک نده، اصلا بچم از غذا و همه چی زده شد، وزنش الآن خییل پایینه، کاش واقعا یکی بود این حرفای مادرتونو میزد من از روز اول به بچم شیر خشک میدادم خیلی پشیمونم

دیگه شیر خودتو نده، ازیتش نکن فقط تو خاب بهش بده، گناه داره وقتی شیرت کمه بچه زجر میکشه

بعضی وقتا شیر خشک میدم بهش خوابش نمیبره تو گهواره هم نمیخابع باید بعدش شیر خودمو بدم تا خوابش ببره