بخدا منم رو تعصبات مسخره موندم که شیر خشک بده، هی بچمو زجر دادم شیر خودم ابکی بود مامانم هی میگفت شی ...
مامان منم از روز اول همینو میگفت فک کن یه قطره شیر نداشتم تا یکم شیرم اومد بچه سیر نمیشد بازم میگفت شیر خشک نده فعلا تا یکی دو ماهگی ولی به حرفش گوش نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی وقتا شیر خشک میدم بهش خوابش نمیبره تو گهواره هم نمیخابع باید بعدش شیر خودمو بدم تا خوابش ببره
میدونی شیر خودت بهش ارامش میده، دوس داره زیر سینت اروم بگیره، سینتو فقط برا همین مواقعی که سیر هست و ارامش میخاد بد واِلا بزار هرچی عشقشه بخوره، من اقد بدو خوب کردم سر دخترم که از غذا زده شد، الان که میبرمش پیش مشاور فهمیدم هر چی هر جور دلش میخاد باید بهش بدی تا با عذا اشتی کنه، از اول مامانم بدو خوب کرد نتیجش دخترم تو سه سالگی ۱۱ کیلوه ، فاجعست
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی