2777
2789
عنوان

چطوری حقمو از مادر شوهرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 40 پست
کاش میدیدیش یه ملت ازش حساب میبرن باعث نابودی ۵ تا عروط تا حالا شده همه با بچه فرار کردن

یعنی طلاق گرفتن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون کاراش شیطانی و با برنامس مثلا مدام بفکر بهم زدن زندگی بقیس حتی به خواهر و برادرخودشم رحم نمیکنه باعث جدایی لروس خاله و عروس دایی شد از بقیه فامیل که نگم تو زندگی برادرشوهر ام خودم مدام دخالت میکنه میلا نمیزاره شوهرا یه قدم واسمون بردارن وقتی تو گوش اون دوتا برادرشولرم خونده من شنیدم تو دعوام هرچی میگن پسرم میاد به من میگه اون نمیدونه پسرم حرفاشو میگه

پدرشوهرم فوت کرده نمیتونم دوتا برادرشوهرمم تاحدی پاهاشون فلجه قادر به انجام کاری نیستن فقط شوهر منو ...

من خیلی به دعا اعتقاد ندارم،ولی واقعا شرایط زندگیتون سخته امیدوارم به ارامش برسید

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
منم امتحان کردم هروقت خوراکش نمیخورم مشکلی پیش نمیاد اما اون اوایل ازدواجم تابلو بود طوریکه شوهرم مب ...

نمیدونم شایدم رو غذام جادو میخوندن ک رام بشم وای خداروشکر نیستن دیگه مثل شیطانن خدا دورشون کنه ازم 

کاش میدیدیش یه ملت ازش حساب میبرن باعث نابودی ۵ تا عروط تا حالا شده همه با بچه فرار کردن

وای مثل مادرشوهر منه ...خواهرزادش زنشو طلاق داد البته دختره فرار کرد بیچاره از تهران برگشت شهرشون ال فرار فهمیدیم دعوا زیر سر مادرشوهرم بوذه ...دوتا از زن داداشاش دارن طلاق میگیرن ...منم اگه بچم نبود فرار میکردم فقط بخاطر دخترم هستم ولی حداقلش اینه باهاشون قطع ارتباط کردم و شهرمون جداس