2777
2789
عنوان

چطوری حقمو از مادر شوهرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم دعا اخه چند روز پیش دعوت بودیم خونش که شام آورد یدفه یه چیزی تو برنج زیر دندونم له شد مثل قن ...

توهم توطئه داری عزیزم هیچ دعایی صورتو جوش نمیندازه بابا یکم منطقی تر فقط قدرت خدا درسته بقیه حرفه عزیزم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

حالم بهم خورد🤢

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ازش خیلی دیدم چند روز پیش یه هندونه خرید افتاد تو گل قسمتی که گلی شده بود رو با دست پاک کرد داد خورد بچ هفت ماهم بعد منم خوردم حواسم نبود خودمو بچم تا چند روز اسهال بودیم درحالیکه همه ازش خوردن فقط 

دعا چ ربطی ب عفونت داره

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
دعا واسه طلاق شنیده بودم  ولی برای پوست نه

نه نمیخواد طلاق بگیرم فقط میخواد خوب نباشم و شوهرم کتکم بزنه البته قصدشم اینه کاری کنه با خانوادم قطع ارتباط کنم و مطیع اینا باشم اخه مجبورم باهاش زندگی کنم

خدا لعنتش کنه منم حس میکنم باهام اینکارارو میکردن اوایل همش عفونت عفونت نمیدونم چرا الان قطع ارتباطم ...

منم امتحان کردم هروقت خوراکش نمیخورم مشکلی پیش نمیاد اما اون اوایل ازدواجم تابلو بود طوریکه شوهرم مبگفت اینو بگم ما دوتا جارای با سه برادر شوهر و پدر و مادره ۸ تا تو یه خونه بودیم همه باهم غذا میخوردیم بعد صورت منم حتی تو مجردی یه لک هم نداشت بعد یه ماه کل صورتم جوش شد شوهرم همش میگفت مگه تو چی خوردی اینطوری شدی 

توهم توطئه داری عزیزم هیچ دعایی صورتو جوش نمیندازه بابا یکم منطقی تر فقط قدرت خدا درسته بقیه حرفه عز ...

کاش میدیدیش یه ملت ازش حساب میبرن باعث نابودی ۵ تا عروط تا حالا شده همه با بچه فرار کردن

فقط اینو میخوام بگم اگه واقعا همچین کاری کرده خدا لعنتش کنه

مطمئن باش روز خوش نمی بینه

بسپر به خدا خودش میدونه چکار کنه

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐