2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

206 بازدید | 19 پست

سلام دوستان،به نظرتون این بی بی چک مثبته؟۴ روز مونده به موعد پریودم.

تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/
شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری و به این تازگیا نینیت تشکیل شده

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
چهار روز مونده ب موعد پریودیت ؟؟؟؟ بی بی چک زمانی صد در صد درست جواب میده ک از موعد پریودیت ی هفته ...

خوشگلم بچه اولمم یادمه از سه روز مونده بود به تایم پریود خط کمرنگ انداخت،منتها یادم نیست انقدر کم رنگ بوده یا نه!البته تو عکس کمرنگ تر افتاده🙂🌷

چقدر طول کشید تا هاله انداخت؟

سه چهار دقیقه اول عزیزم

خوشگلم بچه اولمم یادمه از سه روز مونده بود به تایم پریود خط کمرنگ انداخت،منتها یادم نیست انقدر کم رن ...

نمیدونم چون رو جعبه خود بی بی چک ها اینطور نوشته گفتم 

اگر برا بچه اولت عینا همین اتفاق افتاده ک دیگه پرسیدن نداره عزیزم 

مبارکه باشه 

واسه من اینجوری بود باردار بودم

واقعا!خداکنه منم حامله باشم

چند روزه درد پریود دارم،البته دائم نیست،هر لحظه فکر می کنم دارم پریود میشم با این که به تایم پریودم مونده  و هیچ وقت اینطوری نبودم از قبل دردم بگیره یا جلو بندازم

نمیدونم چون رو جعبه خود بی بی چک ها اینطور نوشته گفتم  اگر برا بچه اولت عینا همین اتفاق افتاده ...

چه جالب من ندیدم روی جعبه رو،من کلا عجولم،برای دخترم دقیقا روز پریودم هم رفتم آز خون دادم زنه دعوام کرد چرا انقدر زود اومدی😂🤦‍♀️