2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگارم حق داره بدونه(معرفی بدنم)

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 89 پست
سایزه و مدل سینه ات رو به خواستگار بگی! شما بگین من موندم تو عصر حجر اما فکر میکنم اینکار ...

خجالت آور نیست
به نظرم بی اعتماد به نفسی و دست کم گرفتن خودته که بخوای راجع به مسائل پیش پا اتاده ای مثل این چیزا حرف بزنی و توضیح بدی

مگه اون اندازه اونجاشو برا شما گفت که ببینه راضی هستی یا نه    

😂😂😂😂😂

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ازدواج یک قرارداد رسمی‌برای رابطه جنسی هست  من ترجیح م اینه هر دو طرف در این موارد خواست ...

به نظرم اونایی که هیچ اعتقاد دینی هم ندارند اون طرف دنیا انقدر به زن اینطوری نگاه نمیکنن، پیشنهاد میکنم جلسات دادگاه های خانواده خارجی رو ببینی، ازدواج یک تعهد مبتنی بر محبته نه سود و زیان نه منافع و نیاز  

بنظرم ازدواج یک قرارداد رسمی‌برای رابطه جنسی هست  من ترجیح م اینه هر دو طرف در این موارد خواست ...

من با شما موافقم چون خیلی از طلاق ها به خاطر همین مسائله ولی سایز رو نباید بگه 😁 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

عزیزم حالا لازم نیس بگی ولی به نظرم لازمه که یکبار با بلوز و شلوار و سر برهنه ببیندت که دیگه حرفی نمونه.  این رو از رو تجربه می گم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزم حالا لازم نیس بگی ولی به نظرم لازمه که یکبار با بلوز و شلوار و سر برهنه ببیندت که دیگه حرفی نم ...

جلوش کلا سر برهنه ام.

ولی لباس پوشیدنی نه 

باید یه روز یه لباسی که توش هیکلم مشخص باشه بپوشم

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)
جلوش کلا سر برهنه ام. ولی لباس پوشیدنی نه  باید یه روز یه لباسی که توش هیکلم مشخص باشه بپوشم

بله این خوبه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

۱۰۰ درصد  میگم که خودم اعتماد به نفس کامل دارم چون اصلا زشت نیست فقط کوچیکه

نگو به نظرم مردا منتظر این فرصتای شیرینن ...برمیگرده میگه نگران نباش خودم اوم مدل که میخوام درمیارمو بزرگش میکنم فلان  ...بعد دیگه پرو میشه میره جلوتر این مورد خیلی خاص نیس که انقدر مهم باشه بعد هم اقایون به این مسایل اندامی و جنسی اینا نگران نباش تو همون لحظه اول حسابی دقت کردن و سیرشونم کردن بگی بیشتر روی خودت انگار ایراد میزاری