2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من از 12 سالگی شروع کردن حدودا 

الان مثل زبان مادری مسلط شدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۳، ۴ سالگی از تو خونه شروع بشه، به سنی رسید که بتونه سر کلاس تمرکز کنه، اونوقت آمورشگاه

من خودم انگلیسیم خوبه شوهرم میگه با بچه ها تو خونه انگلیسی حرف بزن منم میترسم زود باشه آخه کوچولو هستن

من خودم انگلیسیم خوبه شوهرم میگه با بچه ها تو خونه انگلیسی حرف بزن منم میترسم زود باشه آخه کوچولو هس ...

ن همون دوره کوچیکی بهترین موقع اس

اصلا بهترین سن برا دو زبانه شدن همین زمانه

بعدسم اینقدر راه های سرگرم کننده و بازی و اسباب بازی هاب مربوط به زبان انگلیسی هست که بچه نه حوصله اش سر می ره، نه اذیت میشه

بچه هایی که از این سن یاد می گیرن، بعدا هم پیشرفتشون چند برابره هم خیلی راحت تر جلو می رن تو زبان

این دوره رو از دست ندید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!