2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدهههه؟؟؟😱😱😱😰😰

324 بازدید | 18 پست

چرا یهو ساقه طلایی شد ۶ هزار تومن؟ من هنگ‌بودم! دیگه رژیمم نمیشه گرف رفتم سه تا برداشتم گفتم چقد شد گف ۱۸ تومن قلبم وایسااااااد اصن😓😓

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

با ساقه رژیم؟؟؟؟؟ 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😶یه اب نبات و یه ساقه طلایی 

شد ۴۵ 

من بعد از اون بار توبه کردم 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
وااای متنفرم از ساقه طلایی بخورمش خفه میشم

من تنها چیز رژیمیه که میتونم بخورم و شیرینه😔

ساقه طلایی که من دارم میخورم زده 5000 هزار تومن 😥😥🤒

تیکر تولدمه   کـــودَکِ دَرونَـــم پـــورشــه مــیــخـــاد   خُــدا هیــچــکیو شَـرمَــنــده‌ی کـــودَکِ دَرونِــش نَکُــنـــ   
😶یه اب نبات و یه ساقه طلایی  شد ۴۵  من بعد از اون بار توبه کردم

ایییی خدا چقد گناه داریم مااا😓

دیروز بستنی پریما هست روکش کاکائو داره  برا پسرم گرفتم ۱۲ تومن  تازه نصف شده سایزش  & ...

خااااک تو سرشون واقعااا

اصلا وحشتناک شده  قیمت ها

بخدا انقد عجیب بود تا چند ثانیه هی کارت درمیاوردم میذاشتم تو‌کیفم پول نقد در میووردم زورم‌میومد و شوکه شده بودم😂😂😂