2777
2789

هرکس از خانواده شوهرت زنگ زد جواب نده تا بیان پیش خودم (جریانش توی تاپیک قبلم هست)

لطفا برای اینکه برم سر خونه و زندگی خودم صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اتفاقی بینتون نیفتاده بود که.... موضوع خیلی بزرگ شد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

پنجشنبه اومدم خونه بابام.شوهرم ماشینش خراب شد تا شب ساعت ۱۰خونه نبود نتونست بیاد دنبالم منم شب خونه بابام خوابیدم.روز بعدش تا ساعت۷ غروب بهم زنگ نزد اخرش من طاقت نیاوردم زنگ زدم میگم کجایی میگه خونه خواهرم(بناکاری دارن رفته بود کمک)گفتم امشب روز دختره شام بیا بریم پارک گفت تازه که پارک بودیم.گفتم باشه.گفت به بابات بگو بیاره شمارو من کار دارم نمیتونم.شب باید زود بخوابم صبح زود بیدار شم.گفتم عیب نداره پارک نمیرم الان بیا دنبالم.گفت نمیتونم به مامانت بگو 

لطفا برای اینکه برم سر خونه و زندگی خودم صلوات بفرستید

عزیزم اشتباه از دوتاتون بود.اون نیومد دنبالت تو هم نرفتی خونه.بعد هم اون زنگ زد بازم بیخود بحث کردید.ولی هرچی میشد نباید به پدرش میگفت چون باباش واقعا صلاحیت نداره و بزرگتر حساب نمیشه چون اومد کار رو بدتر کرد.خب مشخصه تربیت شوهرت هم زیر دست این آقا بوده دیگه.بجای اینکه با نرمش و مهربونی بگه عزیزم اون اشتباه کرده بیا بریم خونه میگه دیگه نیا همه چی تموم.اصلا معلوم نیست بعضیا چطور زندگی میکنن با این اخلاق واقعا عجیب

رفتم تاپیکت و خوندم. راست میگه جواب نده. چجور شوهر بی غیرتت وقت برای تو و دخترت نداره اما برای خاهرش داره!!! بره گمشه اوزگل خر

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️