2777
2789

منم دو روز دیگه میرم مسافرت امروز روز اول پریودمه😐😐😐😐خدایا منو بکش

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

قرص ال دی بخور دوتا دوتا هرشب تا بسته تموم بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو روز دیگه میرم مسافرت امروز روز اول پریودمه😐😐😐😐خدایا منو بکش

چند ساله هروقتتتت میرم مسافرت تا پریودم باید مث چی درد بکشم

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

تو همین دو روزی هر روز دو بار سویق عدس بخور خون‌ریزی رو کم میکنه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

تو همین دو روزی هر روز دو بار سویق عدس بخور خون‌ریزی رو کم میکنه

سماق رومی رو شنیدم همون موقع قطع میکنه خوبه به نظرتون اخه میخوام برم زیارت میخوام پاک باشم

سماق رومی رو شنیدم همون موقع قطع میکنه خوبه به نظرتون اخه میخوام برم زیارت میخوام پاک باشم

آره عزیزم انشالله پاک میشی من در مورد سماق اطلاع ندارم 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭