2777
2789

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

✨﷽✨

💠چند عمل ساده براي

چند صد برابر كردن ثواب نمازها🍂

❶ «اذان و اقامه»

باعث ميشود دو صف از فرشتگان،

پشت سر مومن نماز بخوانند.

📚(ثواب الاعمال صدوق ص٧٢)

❷ «ركوع كامل»

باعث نداشتن وحشت قبر ميشود.

📚(ثواب الاعمال صدوق ص٧٣)

❸ «انگشتر عقيق»

دو ركعت نماز با عقيق معادل هزار ركعت

بدون آن است.

📚(عدة الداعي ابن فهدحلي ص٢٢٠)

❹ «مسواك زدن»

دو ركعت نماز با مسواك بهتر از هفتادركعت

نماز بدون مسواك است.

📚(من لايحضره الفقيه صدوق)

❺ «خواندن سوره قدر»

خواندن سوره قدر در يكي از نمازها

باعث آمرزش گناهان ميشود.

📚(ثواب الاعمال ص٢٦٧)

❻ «استنشاق و مزه مزه در وضو»

باعث آمرزش و غلبه بر شيطان است.

📚(ثواب الاعمال صدوق ص٤٣)

❼«عطر»

باعث ميشود ثواب نماز هفتاد برابر شود.

📚(ثواب الاعمال ص١٢٠)

❽ «تسبيحات حضرت زهراء س»

بهتر از هزار ركعت نماز نزد حضرت صادق

(عليه السلام) است.

📚فلاح السائل ص١٥٥

https://t.me/joinchat/AAAAAD-3OtAKvqbpqeIg3g

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

♥️•☜آیت الله کشمیری:

💠⇦قرائت آیت الڪرسی وسوره های

💠⇦فلق وناس برای دفع وسوسه های

💠⇦نفسانی موثراست.هنگام ورودبه

💠⇦خانه سوره توحید راقرائت ڪنید

💠⇦که فقرراازخانه بیرون مےبرد.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

جمعی از اصحاب در محضر رسول خدا بودند، حضرت فرمود: می خواهید کسل ترین، دزدترین، بخیل ترین، ظالم ترین و عاجزترین مردم را به شما نشان دهم؟

اصحاب: بلی یا رسول الله!

فرمود:

1- کسل ترین مردم کسی است که از صحت و سلامت برخوردار است ولی در اوقات بیکاری با لب و زبانش ذکر خدا نمی گوید.

2-دزدترین انسان کسی است که از نمازش می کاهد، چنین نمازی همانند لباس کهنه در هم پیچیده به صورتش زده می شود.

3-بخیل ترین آدم کسی است که گذرش بر مسلمانی می افتد ولی به او سلام نمی کند.

4- ظالم ترین مردم کسی است که نام من در نزد او برده می شود، ولی بر من صلوات نمی فرستد.

5-و عاجزترین انسان کسی است که از دعا درمانده باشد.

📚داستان های بحارالانوار جلد 9

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
ممنون❤🌹 استنشاق در وضو یعنی چیکار کنیم؟

استنشاق یعنی آب را به داخل بینی کشیدن