2777
2789

سلام خانما من شوهرم واریکوسل خفیف داره می ترسم باردار نشم یاهم سقط بشه 

کسی هست که شوهرش واریکوسل خفیف داشته باشه و بچه دار شده باشه؟

شدید بود و بدون عمل شد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم منم واریکوسل خفیف داشت الان من باردارم

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6661754/منتظران-اولاد-سالم-و-صالح-نام-نویسی-برای-دور-پنجم-ختم-20-روزه-قران

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
علاعمی داره شوهرتون از واریکوسل؟؟؟ بادست زدن خودتون هم فهمیدید واریکوسل داره؟؟؟

نه نظامی وقتی می خواسته استخدام بشه دکتر بهش گفته اخه نظامیا رو کامل معاینه بدن میکنن خودشم گفته که خفیف 

امامن یه جایی خوندم که نوشته بود رفته رفته اسپرمای مرد ضعیف و کم میشن از این می ترسم بهشم گفتم برو ازمایش بده میگه نیازی نیست