2777
2789
عنوان

یه سوال قانونی

93 بازدید | 9 پست

اگه فردی شاکی داشته باشه وبلاتکلیف توزندان باشه.خانوادش مبلغی ب شاکی بدن ورضایت شاکی روبگیرن ازادمیشه یا قانون هم حکم میده؟؟؟

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

شاکی خصوصی داشته فقط یا شاکی مدعی العموم هم داشته بستگی داره ب جرمش ...جرمش چی بوده؟رضایت قانونی باید بده شکایت باید پس گرفته بشه بله بعدش ازاد می شه 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب جرمش داره عزیزم و.قاضیش

فکرکنم درگیری باشه جرمش

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

اگه شاکی خصوصی باشه ینی آدم معمولی باش و رضایتشو بگیرید و مراحل قانونیش طی بشه آزادش میکنن دیگه مثلا یه نفر میاد منو میزنه خانواده طرف میان التماس میکنن رضایت بدم که آزادش کنن اگه من رضایت بدم آزاد میشه ربطی به قانون نداره دیگه قانون این اجازه رو به من داده که ازادش کنم یا مجازاتش کنم

فکرکنم درگیری باشه جرمش

حکمش چیه؟اون بخش تعزیراتیشو باید حل کنه مثل جریمه نقدی یا یک ماه حبس تعزیری ..بعدش شاکی خصوصی رضایت داد بعد اون مدت میاد بیرون 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
شاکی خصوصی داشته فقط یا شاکی مدعی العموم هم داشته بستگی داره ب جرمش ...جرمش چی بوده؟رضایت قانونی بای ...

شاکی خصوصی داشته وباگرفتن مبلغ زیاد رضایت داده..ولی اون شخص ازادنشده

شاکی خصوصی داشته وباگرفتن مبلغ زیاد رضایت داده..ولی اون شخص ازادنشده

حکمی که قاضی داده چیه ؟

حکمش چیه؟اون بخش تعزیراتیشو باید حل کنه مثل جریمه نقدی یا یک ماه حبس تعزیری ..بعدش شاکی خصوصی رضایت ...

دادگاهی نشده بلاتکلیف او تومونده....رضایت شاکی رو خانوادش گرفتن ولی هنور توزندانه

دادگاهی نشده بلاتکلیف او تومونده....رضایت شاکی رو خانوادش گرفتن ولی هنور توزندانه

کسی رو نداره پیگیری کنه پروندشو؟بدون حکم مگه می شه زندانی کرد ...ی حکمی گرفته دیگه ...دو روز بازداشتگاه بعد دادسرا و قاضی