2777
2789
عنوان

پیاده روی برای لاغری کسی انجام داده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 20 پست
عزیزم شما هم شروع کن ان شالله زود به نتیجه برسی 

ممنون شما هم ان شاءالله به فرم و وزن دلخواه برسی💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
وای دقیق مثل من  جاریم  فقط با رژیم  خیلی لاغر کرد  حسودیم میشه  که پشتکار ...

منم شوهرم همش میگه جدیدا انگار حامله ای..تو این دو سال رفت و امد نداشتم با فامیلامون...هروقت اتفاقی همو میبینیم همشون بهم میگن چقدر چاق شدی..نکنه حامله ای؟ خیلی غصه میخورم واقعا...من جاریام لاغر نیستن ولی خواهرام و عروسمون لاغرن و هرجا بریم من تو چشمم بس که چاقم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم همش میگه جدیدا انگار حامله ای..تو این دو سال رفت و امد نداشتم با فامیلامون...هروقت اتفاقی ...

آره چقدر مثل همیم  اوایل شوهرم میگفت خوبه یکم تپل شدی چون خیلی لاغر بودم  الان تازگی میگه زن چیکار میکنی با خودت   من آخه حرص میخورم گرسنه میشم حوصله ام سرمیره باید یه چیز بخورم دست خودم نیست تحرکم هم که کم   تب سنتی بهم گفت بلغمی هستی بیا دارو بدم خوب میشی اراده و پشتکار ندارم    حتی شوهرم حلقه هولاپ هولاپه چیه اسمش خرید  اما کو اراده و پشتکار

💖عشقم خانواده ام💖