2777
2789
عنوان

بهترین چهل روز سال برای چله گیری

241 بازدید | 15 پست

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

بهترین چهل روز سال برای چله گیری

🌷از اول ذیقعده تا دهم ذی الحجه به چله موسوی یا كلیمیه معروف است که در آیه ۱۴۲ سوره اعراف هم به آن اشاره شده و مربوط به میعاد ۴۰ روزه حضرت موسی (ع) با خداوند است :

«و ما به موسى سى شب وعده گذاردیم سپس آن را با ده شب (دیگر) تكمیل نمودیم به این ترتیب میعاد پروردگارش (با او) چهل شب تمام شد ...»

🌷بزرگان اهل معنا به این 40 روز عنایت ویژه داشته و به شاگردان سلوكی خود دستور ذكر و عبادت و دعا و مراقبه می دادند . ذكر این 40 روز متناسب با حال و شرایط فرد است و ختم سوره و آیه و دعا و ذكر در این مدت مطلوب است.

🌷چله گیری ریشه روایی دارد و در این زمینه پیامبر اکرم (ص ) فرمودند:

مَن أخلَصَ لِلّهِ أربَعینَ صَباحا ظَهَرَت یَنابیعُ الحِکمَةِ مِن قَلبِهِ عَلى لِسانِه

🌷هر کس چهل روز خود را براى خدا خالص کند چشمه‌هاى حکمت از قلب وى بر زبانش جارى مى‌شود.

📚 نهج الفصاحه ص 738

🌷 از همه عزیزان تقاضا داریم چنانچه در این مدت 40 روز طلایی سال قصد چله گیری دارند در راس حوائج شون #دعا_برای_تعجیل_فرج و رفع موانع ظهور را قرار بدند.

چله های پیشنهادی :

🌷هر چند بهترین چله این است که انسان چهل روز ترک معاصی کند اما موارد زیر هم برای چله گیری پیشنهاد میشود :

🌈چله دعای عهد 

🍀چله زیارت عاشورا 

🌈چله سوره های مسبحات قبل از خواب 

🍀چله سوره حشر

🌈چله دعای یستشیر

🍀چله نماز شب

🌈 چله دعای توسل 

🍀 چله جامعه کبیره

🌈چله دعای عصر غیبت

🍀چله زیارت آل یاسین 

التماس_دعا

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چله نماز شب حواب گرفتم پیشنهاد میکنم

خدارو شکر ی توضیح میدی؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من از چله نماز شب حواب گرفتم پیشنهاد میکنم

خداروشکر ،ممنونم عزیزم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

از کی هس از امشب ؟  

خواهشا دوستان عاجزانه دعا کنید واسهشفای بابام دعا کنید دکترا جوابشکردن تو امضا توضیح دادم خواهشمیکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
کامل میخوندی؟ با حضور قلب و گریه و اینا؟ یا معمولی

سعی میکردم حضور قلب باشه ولی گریه خیلی کم فضا نداشتم خواهرم تو اتاق پیش همیم روم نمیشد گریه کنم . خیلی ارامش بخش بود ادامه اش دادم از ۴۰ شب ک گذست بازم میخونم

از کی هس از امشب ؟   خواهشا دوستان عاجزانه دعا کنید واسهشفای بابام دعا کنید دکترا جوابشکردن تو ...

براشون حمدشفاخوندم ان شاءالله شفاپیدا میکنن، دکترام یه وسیله ن مهم اینه خدا بخاد. 

سعی میکردم حضور قلب باشه ولی گریه خیلی کم فضا نداشتم خواهرم تو اتاق پیش همیم روم نمیشد گریه کنم . خی ...

عزیزم یازده رکعتو کامل میخوندین یا فقط سه رکعت اخرو