2777
2789

بچه ها توروخدا راهکار بدین بهم

خیلی باهام خوبه مشکلی هم نداریم ..

بچه ها من دوماه بعد ازدواج از طریق گوشی قدیمیش متوجه شدم کسیو دوست داشته .. ( پیام دیدم مال ۵ سال پیش )

الان گاهی حس میکنم هنوز تو فکرشه .. مثلا اهنگاش همش غمگینه .. کلا فاز غم

با من بداخلاقی یا چیزی نداره خیلیم دوسم داره

اما حس میکنم بهش فکر میکنه گاهی .. مخصوصا وقتایی که یکم بحثمون میشه ناراحته احساس میکنم میره تو خاطراتش .. اهنگای خاصی گوش میده .. 

بچه ها خواهش میکنم بگید چیکار کنم اون اصلا نمیدونه که من اینا رو میدونم 

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

اگه دوستش داشت باهمون ازدواج میکرد 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نمیدونم چه اتفاقی افتاده که بهم زدن اما میدونم خیلی عاشقش بوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چه اتفاقی افتاده که بهم زدن اما میدونم خیلی عاشقش بوده

چندوقت بعد با شما اشنا شد؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

این درست نیست... 

احتمالا مشکلی پیش اومده ک بهم نرسیدن 

من دیدم اطرافم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نزدیک ۴ سال بعد

خوب پس فرصت داشته برگرده ب اون ولی برنگشته 

ینی نمیخوادش دیگه

عزیزم ی احساساتی رو هیچوقت نمیشه فراموش کرد 

قطعا همسرت دوست داره 

ولی ی وقتایی ی چیزایی باعث میشه یاد خاطرات قبلیش بیفته 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم ی احساساتی رو هیچوقت نمیشه فراموش کرد  قطعا همسرت دوست داره  ولی ی وقتایی ی چیزایی ...

همینا دلم رو اتیش میزنه من قبل همسرم با هیچکس نبودم 😔😔😔

خوب پس فرصت داشته برگرده ب اون ولی برنگشته  ینی نمیخوادش دیگه

شاید شرایطش جور نبوده و دختره نخواسته .‌‌.

همینا دلم رو اتیش میزنه من قبل همسرم با هیچکس نبودم 😔😔😔

عزیزم 

آروم باش نباید به خاطر گذشته الانت و که خراب کنی 

مهم اینه الان همسرش شمایی 

شاید شرایطش جور نبوده و دختره نخواسته .‌‌.

اگه دوس داری ذهنتو درگیر کنی و خودخوری کنی

اره حرفت درسته

حالا میخوای چیکار کنی مثلا

اگه دوس داری ذهنتو درگیر کنی و خودخوری کنی  اره حرفت درسته حالا میخوای چیکار کنی مثلا

نمیدونم دیوونه شدم😔