2777
2789
عنوان

وای بچه ها توروخدا بیایننننننننن

187 بازدید | 12 پست

بچه ها ی چیزی گرفتم واسه جوشام، خیلی صورتمو سوزوند

توی بروشور هم نوشته اگه فلان چیز میخورین و میزنین، استفاده نکنین و اینا

خیلی ترسیدم

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@yasmangol1994  994     نمیدونم شما رو درست تگ کردم یا یکی دیگه بود، ولی اگه درسته شما تو تاپیک مشکلات پوستی این خانم👇🏻 بهم معرفی کردین

@5799rahimeh      

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
دکتر برای من هم تجویز کرده،یه کم سوزش داره ولی عالیه

من دکتر نرفتم ی کاربر بهم معرفیش کرد

میترسم میگم نکنه تاثیر بد بزاره یا این عوارض بعدش بد باشه

شما چن سالته؟  واسه جوش گرفتی؟ نتیجه داد؟

این چیه میزنی 

توی تاپیک شما بود، درباره مشکلات پوستی 

ی خانومی این آنتی بیوتیک رو معرفی کردن

منم دیروز رفتم خریدم و زدم، دیدم پوستم خیلی میسوزه

بروشور خوندم دیدم کلی شرایط زده و اینا رو اگه میخورین، اینو نزنین و حتما نسخه پزشک باشه و از این حرفا

ترسیدم گفتم احتمالا شما میدونید چی ب چیه کمکم کنید

زدنش مشکلی نداره؟ ۱۵ سالمه 

توی تاپیک شما بود، درباره مشکلات پوستی  ی خانومی این آنتی بیوتیک رو معرفی کردن منم دیروز رفتم ...

پشمام 

ولی به نظرم بهتره سرکه انگبین کاسنی مصرف کنی 

در هر صورت جواب داد بگو

پشمام  ولی به نظرم بهتره سرکه انگبین کاسنی مصرف کنی  در هر صورت جواب داد بگو

ی نفر همینجا گف ک تاثیر داشته

من دیروز زدم و الانم زدم ایشالله ک نتیجه میده

توی تاپیک شما بود، درباره مشکلات پوستی  ی خانومی این آنتی بیوتیک رو معرفی کردن منم دیروز رفتم ...

عزیزم اینو باتوجه به نسخه پزشک مصرف کن خودسرانه مصرف نکن عزیزم خیلی ضرر داره . مشکل پوستیتون چیه . درخواست دوستی بدین راهنماییتون کنم گلم

@yasmangol1994    994     نمیدونم شما رو درست تگ کردم یا یکی دیگه بود، ولی اگه ...

سلام عزیزم،کلیندومایسین رو به کل صورتتون میتونین بزنین اولش سوزش داره بعدش اوکی میشه،چند روز فاصله بنداز بین زدنش،یه (ضدجوش حاد )هم به اسم ساین اسکین هست که فقط روز جوش ها میشه زد اونم خیلی خوبه،،برند ساین اسکین یه( ضدجوش مزمن) هم داره که به کل صورت میشه زد...فقط باید حوصله به خرج بدی تا جوش هات رو خشک کنه..نگران نباش اصلا هیچ عوارضی نداره و اینکه با نسخه ی پزشک هم نیست چون اگر بود داروخونه بهت نمیداد

😍😍😍