2777
2789
عنوان

ضربان قلب ربطی به جنسیت داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 41 پست
چطورمتوجه میشین ازکدوم تخمدانه؟؟!

از زمان تخمک گذاری و درد و گرفتگی اون قسمت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسی یکی میگفت تو سونو قلب اگه عکس سونو گرد باشه دختره اگه بیضی باشه پسرمیخوای این و چک کنالبته بنظر ...

حتما چک میکنم 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دکتر من انقد بد اخلاقه.فک نکنم اصلا بتونم ازش سوال بپرسم خودم حدسم رو دختره.

خب نمیتونی بری یک سونو دیگه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مادر عزیز 🌷

نگران نباشید، ضربان قلب جنین هیچ ارتباط علمی با جنسیت ندارد.
طبق تحقیقات معتبر پزشکی، محدوده طبیعی ضربان قلب جنین در هفته‌های ۶ تا ۹ بارداری بین ۱۱۰ تا ۱۷۰ بار در دقیقه است و بالا یا پایین بودن ضربان قلب صرفاً مربوط به سن جنینی، فعالیت جنین و شرایط جسمانی مادر است، نه جنسیت.

پس ضربان ۱۴۷ شما کاملاً در محدوده طبیعی است و نمی‌توان از آن جنسیت جنین را تعیین کرد. روش‌های علمی و دقیق برای تعیین جنسیت شامل سونوگرافی در سه ماهه دوم یا آزمایش‌های ژنتیکی مثل NIPT و CVS هستند، نه ضربان قلب.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال یوتیوب ما رو دنبال کنید:

کانال یوتیوب دکتر کودک شما (doctorkoodakshoma)

🙏 ممنون از همراهی و اعتمادتون.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مادر عزیز 🌷نگران نباشید، ضربان قلب جنین هیچ ارتباط علمی با جنسیت ندارد.طبق تحقیقات معتبر پزشکی ...

خیلی ممنونم از همراهی تون عزیزم 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عزیزم این هفته سونو ان تی دارم.انقد استرسی ام فقط میخام سالم باشه ولی اگع به موردی اشاره کرد میا ...

لطف میکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه معلوم نمیشه اصلا...اینا همه به فرضیه ست مثلا من تجربه برام ثابت کرده تخمکی که از تخمدان راست آزاد ...

آره منم چپ بود دختر شد خداروشکر

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40