2777
2789
عنوان

بیاین بگم پیرزنه به بچم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 50 پست
میگه اون خیلی بد گفته منم از خجالتش در اومدم

ولکن نینی سایت نظر سنجی نکن میخورنت دینشون برای خودشون اگه اعتقاد دارن چیکار مردم دارن

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت کار خوبی کرده😂 ایول

لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

میگه اون خیلی بد گفته منم از خجالتش در اومدم

خب ب دخترت یاد بده قرار نیست تو خیابون با هرکی دهن ب دهن شه و جواب هر حرفیو بده

سکوت میکرد کارشو میکرد میومد بیرون

در طول روز ممکنه با ۱۰۰ تا آدم ک با ما فرق دارن برخورد کنیم قرار باشه با هر کدوم دعوا کنیم ک هیچی

دختر منم همسن دختر شماست .روسری نمیزنه وآزاده .عقیده دارم‌نباید به زور چیزی اجبار کرد و خودش هنوز اونقدر نمیتونه خوب و بد چیزی رو تشخیص بده .ازین خانمها تو جامعه زیادن .باید بهشون بی مخلی کنی .از یه طرف هم به دخترت بگو هرکی چیزی بهش گبت مودبانه جوابش رو بده .کار اون خانم درست نیست .حرف دختر شما هم تند بوده .

دخترت بهترین حرفو زده

باید کسایی ک تو کار بقیه فضولی میکننو سرجاشون نشوند

مهم نیس سن طرف چی باشه ادم باید خودش احترام خودشو بگیره فضولی نکنه و خودشو تو موقعیتی قرار نده ک بهش بگن ب تو چه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

این تاپیک هم خودش الان قراره باعث دعوا شه

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!