2777
2789
عنوان

مردی ک....

320 بازدید | 17 پست

بنظر شما مردی که عاشق خانومشه چجوریه چه کارایی میکنه چه رفتارایی داره..اصن یه مرد عاشق چجوریه

لطفا از تجربه هاتون بگین کسایی که واقعا از عشق شوهراشون نسبت به خودشون مطمئنن

من شوهرم دوسم داره ولی اینکه عاشقم باشه ن فک نکنم😥

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوبه همه کس وهمه چیزترجیح میدع واقعاهمینه

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

احترام چه تو جمع چه تو خلوتشون

اولویتش همسرشه (عشقش)

اگر انتقادی داشته باشه نمیزنه بپوکونتش با مهربانی بهش میگه

تعهد و مسئولیت پذیری داره نسبت بهش

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸

بنظرم مردی که عاشقته همیشه مواظبته... سعی میکنه تا جایی که توان داره برات امکانات مالی و روحی فراهم کنه....

خصوصیتی که شوهرم داره و همین اخلاقاش بهم ثابت میکنه که دوسم داره اینه که ازم جلو همه دفاع میکنه چه پیش غریبه چه پیش خانواده خودش

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید. هر کسی محبتش رو یجوری نشون میده.

گاهی چیزی برام میخره، به خونه و زندگیمون اهمیت میده، صبح که میره و ظهر که میاد منو میبوسه، به خانواده ام احترام میزاره، برای خوشحال بودنمون برنامه ریزی میکنه.

۶ ماه اول سعی میکنه توجه ات رو جلب کنه، با کارایی که تو دوست داری ما بقی اش دو سعی می کنه بپیچونه&n ...

آقایون خیر

نر ها اینجورن یا مردهای دور وبر شما

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸