2777
2789
عنوان

مردی ک....

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 17 پست
چرا اینجوری فک میکنی ینی چه رفتاریش باعث شده اینجوری فک کنی

خب نمیدونم رفتارخاصی ک ازخودش بروز نداده ولی چون ازدواجمون سنتی بوده ومن رو مادروخاهرایشون بهش معرفی کردن اینجوری میگم دیگه نمیدونم واقعا چقددرسته چقدغلطه😞

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌ با یه گاو ازدواج‌‌کرده بودم و بهمین‌خاطر اتفاقا میدونم مردِ خوب چه مردیه!چون کامل چشیدم که مردِ نامرد چه جوریه!

مردِ ادم حسابی اولا شعور و فهم داره؛از آداب معاشرتش جلو دیگران خجالت نمیکشی؛بهت به هیچ وجه بی حرمتی‌نمیکنه تحقیر توهین جسارت تهمت به هیج وجه؛برای خانوادت احترام قائله؛برات حتما وقت میذاره؛بهت توجه بصری حتما داره؛توی س ک س ارضای تو هم براش مهمه؛مجبورت نمیکنه به کاری که در توانت نیست یا دوست نداری؛ با تو "منُ تویی" نداره اصلا؛بهت اعتماد داره و این زمینه رو برای تو هم فراهم‌ میکنه که بهش اعتماد پیدا کنی؛دستو دلبازه؛صادقه صادقه صادقه؛ باهات تو مسائل مشترک مشورت میکنه؛ دلسوز زنه یعنی حین کار حین سختیا حین بچه داری حتما به فکر زنش هست و همه چیو نمیندازه گردن زنش؛جلو دیگران هوای زنشو داره؛اجازه نمیده پشت سر زنش بدگویی بشه چه برسه به اینکه خودش بره همه جا بدگویی کنه؛ باهات روراسته و پنهون کار نیست؛چشمش پاکه چون به حفظ حریم تو و احساس امنیتی که بااین کار بهت میده احترام میذاره؛حامی توئه؛تشویفت میکنه رشد کنی تو هر زمینه ای که میخوای؛پروبالتو نمیچینه بلکه اوج میده بهت؛کنارش خودِ خودِ خودتی بی سانسور؛هپلی بودنتم دوست داره؛دنبال بهانس که ازت خوبی هات تعریف کنه؛احساس امنیت روانی داری کنارش؛ترس و اضطراب نداری ازش؛زورگو نیست؛دهنش کثیف نیست فحاشی کنه بهت؛از زورو بازوش از صدای کلفتش و از قدرتی که قانون براش قائله سواستفاده نمیکنه برات؛اولویتش تویی؛تورو همینطور که هستی میخواد؛تورو به کسوکاراشو دوستو رفیق نمیفروشه ؛احترام میذاره؛احترام خیلی مهمه...

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!