2777
2789

سلام بچه ها.

من امشب خیلی دلم گرفته. چرا؟ چون توی روز دختر رفتم اینستاگرام  و دیدم خیلی از دوستام و همکلاسیام این روز رو به دختربچه های دو سه ساله شون یا حتی نی نی توی راهشون تبریک گفتن و من هنوز طعم عشق رو هم نچشیدم چه برسه ازدواج و مادر شدن. به خدا حسود و بخیل نیستما. نوش جونشون زندگیای قشنگشون برای همه ارزوی خوشبختی میکنم ولی منی که وقتی اونا داشتن دوست پسر و عشق و این چیزا رو تجربه میکردن درس خوندم و کار کردم و خواستگارامو برحسب اینکه رمانتیک و عاشق پیشه نیستن رد کردم حتی موقعیتای خوب رو

حالا دارم نزدیک سی سالگی میرسم و می بینم اصل خواسته هام چیز دیگه بوده نه درس و کار و اینا! همیشه دلم خواسته عشقو بچشم. لباس عروس بپوشم. مادر بشم و دختر بچه مو پر از عشق و شادی بزرگ کنم. ولی حالا

اونقدر توی این سال ها توی خلوتم گریه کردم و خدا و امام ها را صدا زدم خسته ام!

هنوز سن ات كمه و فرصت زياد داري براي ازدواج خوب

مشغول كار و درس بودن خيلي هم خوبه اما تو رويا زندگي كردن خوب نيست شوهر عاشق پيشه چيه ديگه انتظار داري يه شاهزاده مثل داستان سيندرلا بياد دنبالت دختر؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم

منم امروز دیدم جاریم و خواهرشوهرم عکس دخترشونو گذاشتن که بچه دومشونه اونوقت من همسرم هنوز میگه بچه نمیخاد😔

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

منم بعضی وقتا ب این فک میکنم کاش منم مث همه دوستام بودم ک هر روز با یه نفر بودن و حتی رابطه داشتن الان بهترین زندگیا رو دارن تو خوشبختی غرقن

منم ساده رفتم ساده اومدم گفتم خدا رو خوش نمیاد زندگیم اینه...نمیدونم والا

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
هنوز سن ات كمه و فرصت زياد داري براي ازدواج خوب مشغول كار و درس بودن خيلي هم خوبه اما تو رويا زندگي ...

تو رو خدا؟

آخرای ۲۸ سالگی دیر نیست؟

من از ۲۴ به بعد حس ترشیدگی داشتم! باور کن. خوشحالم کرد این حرفت

ولی حالا قدر سیندرلا بدبخت نیستم. کیابیایی دارم واسه خودم اما عاشق هم نباشیم نمیخوامش

این مهمترین فاکتورمه پنجاه سالم هم بشه کوتاه نمیام😂

والا من ۲۲ سالمه موی سفید دارم😐😂😂

ای بابا. پس موهای سفید من دیرتر دراومد یه چند سالی!

حالا خوبه به عمه و دخترعمه ام نرفتم اون بنده های خدا از شونزده هیفده سالگی موهای سفیدشون زیاد شد رنگ مشکی میذاشتن! البته موی سفید به بعضیا خیلی میاد خوشگلترشون میکنه به من نه

حالا نیگاه به خنده ها و شوخی هام نکنید هرکی از دوست و همکار منو ببینه فکر میکنه علی بی غمم. حتی بهم میگن خوش به حالت انقدر خوش گدرون و بی عصه ای ولی قیافه مو ببینین الان پف کردم از گریه و دماغم اندازه دلقکا گنده و قرمزه😂

درکت میکنم منم امروز دیدم جاریم و خواهرشوهرم عکس دخترشونو گذاشتن که بچه دومشونه اونوقت من همسرم هنو ...

همین که متاهلی دو هیچ از من جلویی دختر. غصه نخور ایشالا یه نی نی سالم و صالح و خوشگل بیاد به زندگیتون و چشم و دل خودت و شوهرت روشن بشه از اومدنش

همین که متاهلی دو هیچ از من جلویی دختر. غصه نخور ایشالا یه نی نی سالم و صالح و خوشگل بیاد به زندگیتو ...

ای خواهر هردورانی مشکل خودشو داره

مجرد بودم ازاد بودم هرکار میخواستم انجام میدادم ارزوم ازدواج بود

ازدواج کردم هیچ اختیاری از خودم ندارم همش توی قفسم انگار

دوساله تنهام توی خونه خودمو خودم

حالام بچه میخام همسرم نمیزاره دق کردم بخدا از تنهایی

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍