2777
2789
عنوان

کاهش وزنم چطور بوده؟

271 بازدید | 33 پست

تو بارداری ۳۰ کیلو اضافه کردم😂😂

میدونم  زیاده خب شکمویی کردم 🤷‍♀️

قبل بارداری۵۰بودم قدمم ۱۵۵ بعد زایمان ۷۵

الانم ۵۵ ک ۵تا دیگ باید کم کنم

بچمم چن روز دیگه ۸ماهه میشه

شیرمم تا ۴ماهگی خورده بعدش خشک شد

خوب وزن کم کردم؟

میخواسم ب خانمای باردار بگم نگران اضافه وزن نباشید کم میشه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالاتنم خیلی لاغره کمرمم باریکه اما متاسفانه ارثی رونام تپله وگرن اون ۵تا رو هم کم نمیکردم دیگه😭

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
من ك مجردم نتونسم كم كنم چطوري كم كردي؟

ارثی چاقی نداشتیم خود ب خودی کم شد 

خودم تو حالت عادی پر خور نیسم تو بارداری گرسنه میشدم باعث اضافه وزنم شده بود

بالاتنم خیلی لاغره کمرمم باریکه اما متاسفانه ارثی رونام تپله وگرن اون ۵تا رو هم کم نمیکردم دیگه😭

بنظرم پوستت بد شده بعد۲۰کیلو کاهش

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خانما چند سال میخوره بهم راستشو بگینا

۳۲

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خانما چند سال میخوره بهم راستشو بگینا

30

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔