سلام دوستای گلم.بچه ها میخام یه کوچولو به خودم برسم .الان در حال حاضر نمیتونم دوتا هزینه انجام بدم.بنظرتون فیبروز ابرو انجام بدم یا کراتین مو؟؟ ابروهام همیشخ با سایه مرتب میکنم موهام یه کم اسیب دیده و اینکه هر دفعه بعد از حمام سشکار و اتو باید بکشم بازم لختی که دلم بخاد نمیشه
الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی کراتین نرو اصلا قشنگ نیست من رفتم موهات را پروتئین تراپی کنی بهتره یا کوتاه کوتاه کن و بهش برس تا خوب شه و به ابرو برسی خیلی بهتره تازه میتونی اکستنشن مو بکنی وقتی موهاتو کوتاه کردی یا مو مصنوعی بذاری جلو یا عقب هرجوره بخاهی کراتین اصلا خاصیت نداره هنش ضرر هست و مواد و اتو