2777
2789
عنوان

درمورد نی نی سایت

114 بازدید | 9 پست

من موندم این سایت نی نی سایت پس به چه دردی میخوره مثلا برای بحث و صحبت کردن و تبادل نظره و گفتگو هستش.

ولی تا همه میان حرفهاشون رو بزنن و نظراتشون رو بگن و بحث کنن تاپیک تعطیل میشه خب پس برای چی اصلا درست کردن این سایت رو اصلا زود همه تاپیکها تعطیل میشه 

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

بعضیام ی جوری اینجا و میگ ن تو دستشون انگار ن انگار وجودشون ب ی لغو نی نی یار  بندع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث و اظهار نظر با بی احترامی فرق داره

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
بعضیام ی جوری اینجا و میگ ن تو دستشون انگار ن انگار وجودشون ب ی لغو نی نی یار  بندع

👍👍👍

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
خب بعضیا مودبانه و محترمانه بحث نمیکنن

اتفاقا بعصی از تاپیکها هیچ بی ادبی و بی احترامی نیست ولی بازم تعطیل میشه دقت کنید

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆