2777
2789

من پدرم میوه فروشی داره حدود 4 گونی پر بلال داره که هموشون گذاشته تو پارکینگ مون خشک شدن خیلی خشک ان بدرد پختن نمی خورن حالا سوالم اینه میشه دون کنیم خشک خشک که شد برای پاپ کورن استفاده کنیم؟

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی دون کنی واسه آرد شدن خوبه 

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
فبل ابنکه خشک شن تبکه تیکه میکردید برا مرغ.من خبلب دوس دارم حیف شدن😐

آره منم خیلی دوست دارم ولی یه مشکلی پیش اومد خونه نبودیم وگرنه میفروختیم

خودتون رو خسته نکنین پاپ کورن نمیشن من چندین بار به شکلهای مختلف امتحان کردم نشده تنها کاری که میتونی بکنی کنسرو ذرت درست کنی اگه کنسروش کنی هم نرم میشه و هم بعدها میتونی توی غذا یا سالاد یا چیزهای دیگه استفاده کنه یا میتونی ذرت مکزیکی درست کنی

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

پاپ کورن فک کنم یه نوع ذرت خاص باشه 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بله پوستشو بکن بذار افتاب خیلی خیلی خشکش کن بعد دون کن بسته کن برای پاپ کرن بفروشید 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
خشک خشک که شد  اسیابشون کن ارد ذرت خوبی میشن .بسته کنید وبفروشید. ولی برای پاپ کورن  نمیدو ...

از آرد ذرت چه استفاده ای میکنید

خودتون رو خسته نکنین پاپ کورن نمیشن من چندین بار به شکلهای مختلف امتحان کردم نشده تنها کاری که میتون ...

خیلی خشکه اصلا نمیپزه

خدابیامرزتشون 😔🥰 یادتونه چطوری خشکش میکرد

یادم پوست روش و کاکل بر میداشت میزاشت روی کمد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ