2777
2789

یه پیرزن تنهاس و بوی تریاک میده از زیر درش میاد بو بیرون

خب خونه خودشه و به من ربطی نداره ولی جز ما دو واحد دیگه اونور راهرو هستند میگم فکر نکنه یه وقت ما هستیم....

من و همسرم حتی سیگار هم نمی کشیم....

من خجالت میکشم این بو میاد دم اسانسور وایسی قشنگ بو مشخصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم کسایی که موادی هستن ظاهرشون مشخصه نگران نباش کسی فکر نمیکنه شمایید

اره ولی این زیاد از ظاهرش مشخص نیست البته سگاری شدید هم هست ولی اون قدر صورتش نشون نمیده مواد مصرف میکنه..

اره ولی این زیاد از ظاهرش مشخص نیست البته سگاری شدید هم هست ولی اون قدر صورتش نشون نمیده مواد مصرف م ...

من کاری با پیره زنه ندارم 

میگم شما نگران نباش کسی شمارو ببینه میفهمه اهل مواد سیگار نیستین 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من کاری با پیره زنه ندارم میگم شما نگران نباش کسی شمارو ببینه میفهمه اهل مواد سیگار نیستین

ما دو تا درهامون خیلی نزدیک همه بعد فکر کن دم اسانسور میری قشنگ بوی مواد میاد و اسانسور نزدیک درهای ماست ...

ما دو تا درهامون خیلی نزدیک همه بعد فکر کن دم اسانسور میری قشنگ بوی مواد میاد و اسانسور نزدیک درهای ...

به مدیر ساختمون بگید تذکر بدن تو گروه کمتر بکشن همسایه بغلیاشون دودی نشن 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
به مدیر ساختمون بگید تذکر بدن تو گروه کمتر بکشن همسایه بغلیاشون دودی نشن

کلا این ادمهای موادی باید برن یه جایی که دور و برشون این مدلی باشن عین خودشون باشن بوی دودش کل ساختمون رو نگیره خیلی بوی بدیه حال بقیه بد میشه