2777
2789
عنوان

کدبانوهای نی نی سایت یه دقیقه بیایید 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 24 پست
بله پوستشو بکن بذار افتاب خیلی خیلی خشکش کن بعد دون کن بسته کن برای پاپ کرن بفروشید 

چیزی لازم نیست بهش اضافه کنم

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونمم ولی خوشبحالت،من آنقدررر دوست داشتم یکی از اطرافیانم میوه فروشی داشته باشه😍

آخی عزیزم آره خیلی خوبه🥰💖

یعنی نمیشه🙁

فکر نکنم   

کاش قبل خشک شدن می پختید و کنسرو یا فریز میکردی من عاشق ذرت شیریش شده ام تو سالاد عالیه🥺

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
چیزی لازم نیست بهش اضافه کنم

نه فقط باید عین سنگ خشکش کنی و تمام ...دوستم هر سال خشک می کنه چیزی هم نمی خواد همشم پاپ.کرن می شه...باید افتاب داغ بهش بخوره

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
نه فقط باید عین سنگ خشکش کنی و تمام ...دوستم هر سال خشک می کنه چیزی هم نمی خواد همشم پاپ.کرن می شه.. ...

مرسی عزیزم 😍♥️

از آرد ذرت چه استفاده ای میکنید

میتونی برای بعضی نون شیرینی ها و نان گندم همراه با ارد ذرت .  وتوی سوپ برای غلظتش.  بعضی اوقات در کتلت کاربرد داره همراه با ارد نخودچی