2777
2789
عنوان

لکه سفید کنار سیاهی چشم کودک

1248 بازدید | 21 پست

سلام ،من دیروز متوجه شدم که یه قسمت کوچیکی از هاله اطراف سیاهی چشم بچم ،لکه سفید کوچیک،انگار سیاهی چشمش کامل نیس،خیلی نگرانم ،کسی هست بتونه کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سللم عزیزم ،اره رفع شد ،نمیدونم دلیلش چی بود 

واقعا 😍😍😍چقد طول کشید که رفت چه جوری بود لکش منم دخترم ۶ ماهشه یه لک کوچیک گوشه پایین  سیاهی چشمشه  بردم دکتر گفت بزرگتر بشه خودش رفع میشه ولی خیلی نگران بودم تا تاپیک شما رو دیدم ... خیلی طول کشید که رفع شد؟ 

واقعا 😍😍😍چقد طول کشید که رفت چه جوری بود لکش منم دخترم ۶ ماهشه یه لک کوچیک گوشه پایین  سیاهی ...

همینجوری که اول تاپیک گفتم یک لکه سفید کنار سیاهی چشمش،انگار سیاهی چشمش کامل نبود ،دیگه دقت نکردم یادم رفت خودش رفت ،دقت میکردی دیده میشد،وقتی دکتر گفته چیزی نیس نباید نگران باشی 

همینجوری که اول تاپیک گفتم یک لکه سفید کنار سیاهی چشمش،انگار سیاهی چشمش کامل نبود ،دیگه دقت نکردم یا ...

خدارو شکررررر خیلی خوشحال شدم خدا بچتو نگه داره برات من خیلی حساسم رو بچه این لک و از اول دیدم چشمش دکتر تعجب کرده بود چطور اینو دیدی