2777
2789

سلام خوبین؟خانوما من خونه دارم و یه پسر بچه ی شیطون بیرون هم کار نیست به نظرتون بده لباس بیارم تو خونه بفروشم؟کسی تجربه ای نظری داره؟خواهش میکنم نظر بدین .مرسی که هستین🌹

دلتون بی غم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن خیلیم خوبه ی پیج بزن یا کانال اونجام بذار ب بقیه بسپار تبلیغ کنن واست

میدونی دوست دارم یکم مستقل باشم از خودم پول داشته باشم شوهرمم فعلا موافقه گفتم اینجا هم بپرسم

دلتون بی غم🌹
باید روابط اجتماعی بالا داشته باشی و بتونی همسایه ها رو جذب کنی. پیج هم میتونی بزنی که راحت تر باشی. ...

روابط اجتماعیم بد نیس .سعی میکنم بهترش کنم گفتم اینجوری شروع کنم مگه به جایی برسه خسته شدم از این که بیکار توخونه باشم

دلتون بی غم🌹
ممنون که اومدی.میگم از کم شروع کنم به نظرت لباس بچه خوبه؟تو چه سنی بیارم؟

ببین اول از چه روشی میخوای بفروشی. 

از طرفی باید ببینی مشتری هات بیشتر طالب چی هستن و چه رنج سنی

سوم اینکه مشتریهات درامدشون تو چه سطحی هست. یا سلیقه هاشون چطوره. 

فروش اینترنتی لباس سخته عزیزم باید از هرلباس سایزای مختلف و رنگ بندی بیاری،بعد اینکه دلسرد نشی اگه اوایل فروش نداشتی،پیج اینستا برنی همه پیجای فروش انلاین شهرتو فالو کنی تا اونام فالووت کنن و تو پیجای آدمای معروف تبلیغ پیجتو کنی ،لباسای قیمت مناسب بیاری و متنوع،ک تکراری نباشه،و اینکه جلب اعتماد خیلی سخته،من پیج فذوش عطر ادکلن زدم واقعا دلسرد شدم 

ببین اول از چه روشی میخوای بفروشی.  از طرفی باید ببینی مشتری هات بیشتر طالب چی هستن و چه رنج س ...

همسایه های اطراف که اکثرا پسر دارن و تو سن سه تا شیش سالن حتی تو فامیل هم اکثر پسر دارن .اکه بیارم قیمت مناسب میارم سود اولم خیلی کم بر میدارم

دلتون بی غم🌹
فروش اینترنتی لباس سخته عزیزم باید از هرلباس سایزای مختلف و رنگ بندی بیاری،بعد اینکه دلسرد نشی اگه ا ...

میدونم قطعا هر کاری سخته ولی خب چه میشه کرد نه از کم میخوام شروع کنم خیلی کم اگه ببینم خوبه کم کم بیشترش میکنم

دلتون بی غم🌹
میدونم قطعا هر کاری سخته ولی خب چه میشه کرد نه از کم میخوام شروع کنم خیلی کم اگه ببینم خوبه کم کم بی ...

انشالا ک موفق بشی گلم،اول پیج بزن حتما و فالوور زیاد کن پیجتم باز نذار تا اعضات بالا بره