2777
2789
عنوان

بی بی چک

202 بازدید | 16 پست

این سومین بی بی چکیه که منفیه و هنوز پریود نشدم ۱۱ روزه از موعدم میگذره..‌چیکار کنم پریود بشم ..احتمال داره بی بی چک اشتباه باشه و حامله باشم؟

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری سونو و ازمایش شاید کیس باشه

من تو سه روزی که باید پریود میشدم و نشدم  درد پریود داشتم و یه گردی تو شکمم احساسمیکردم  ..احتمال داره این گردی همون کیس باشه 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

منم از سوم اردیبهشت پریود نشدم ولی واسه من سقط بود

بی بی هم زدم منفی بود...

شاید توهم اتفاقی افتاده

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
منم از سوم اردیبهشت پریود نشدم ولی واسه من سقط بود بی بی هم زدم منفی بود... شاید توهم اتفاقی افتاد ...

من دو روز قبل پریودم لکه  داشتم و دیگه هیچ چیزی ندیدم .سقط بشه متوجه میشم 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

کیسته عزیزم 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
منم امروز روز ۶که از موعد میگذره بی بی منفیه... تا حالا سابقه تاخیر نداشتم... لطفا اومدی نتیجه تو بگ ...

سلام گلم من رفتم سونو امروز کیست نداشتم  و بعد اینکه سونو دادم رسیدم خونه پریود شدم

❤️کاربری دست سه نفره❤️