الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اول که ان شا الله خدا پدرتونو شفا بده . بعدش هم این که حقیقتا جا خوردم لطفا این روش رو روی هیچ بچه ای انجام ندید چون قطعا روش اثر منفی خواهد گذاشت و فکرش مشغول میشه . حالا توقع داری ما به بچه هامون بگیم یه اقایی با این شرایط هست به نظر تو تا شش ماه دیگه خوب میشه یا نه ؟ خوب بچه من چی فکر میکنه ؟ این که ایا این مساله بهش مربوطه یا نه ؟ ایا احیانا کاری باید میکرده و نکرده ؟ حالا اون اقا خوب میشه یا نه ؟ واقعا چرا باید با روح یه بچه اینجور بازی کنیم ؟ مادر من ۴۰ روز پیش فوت کرد من در این مدت قبل از عزاداری خودم تمرکز رو گذاشتم روی این که بچه هام با این مساله چه طور کنار بیان . و هیچ وقت ذهنشون رو درگیر چنین چیزی نخواهم کرد . اگر لطفا بچه ای رو دیدید هم با این سوالا ازارش ندید شفای همه دست خداست به جای این کار برای پدرتون دعا کنید ختم قران بگیرید یا نذر یا هر چیزی
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚