2777
2789
عنوان

به نظرتون این یه راه حل خوبه برای اینکه شوهر حرف گوش کن داشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 27 پست
[QUOTE=194599012]اوناهم انسان اند ما هم انسانیم. موجودات نیاز جنسی طور که نیستن[ درسته هر دو انسانی ...

اصلا اینطور نیست.

خانوما اکثرا دچار خودسانسوری هستن و نمیدونن اونا بیشترشو میتونن تجربه کنن

اما مردا چی؟ خدای اعتماد به نفس ! 

حیف سایت نمیذاره برات توضیح بدم بیشتر

شاید مثلا برای دوست پسر جواب نده ولی شوهر چرا نه ؟؟

ببین واس شوهرم جواب نمیده میدونی چرا چون ایشون شمارو گرفته ک ب نیازاش پاسخگوباشین اوایل شایدازاین کارتون خوشش بیادوب خاطراین کل زندگیش رو تحت الشعاع قراربده ی کم حرف گوش کن بشه

ولی ی مدت ک بگذره ایشون این رفتارشما براش تکراری وروتین دار میشه جای اینکه همون مردحرف گوش کن قبلی باشه این فکرمیادتوذهنش ک آره خانوم من درهرشرایطی برای رابطه پیش قدمه وداره نیازهامورفع میکنه ذهنش بهش میگه پس این رفتارخانومم همیشیگیه حتی اگرم باهاش بدرفتاری کنم بازم همیشیگیه همین باعث میشه اون مردقبلی نشه

اینو من ب تجربه خودم کسب کردم

واینکه ازنظرروانشناسی ثابت شده ک زن اهل نازکردنه مرداهل نیاز

تواین ی موردخاص بزار مردت ابراز نیازکنه البته ن اینکه تشنه بزاریش ها ن ینی توخودت همیشه نازوعشوه بیاک براش نیازبسازی

ولی اینم بدون ک پیش قدم شدن واس رابطه از طرف شما واس تنوع بدنیس

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوناهم انسان اند ما هم انسانیم. موجودات نیاز جنسی طور که نیستن

خب چ ربطی داره؟ هر دو انسانیم ولی نیازهای متفاوتی داریم

مثل احساس زیاد خانمها، ک اقایون کمتر ازش بهره بردن

خب چ ربطی داره؟ هر دو انسانیم ولی نیازهای متفاوتی داریم مثل احساس زیاد خانمها، ک اقایون کمتر ازش به ...

کی گفته احساسشون کمتره ؟

کلیشه و مطالبی که سایت ها و فضای های مجازی زرد مثل اینستاگرام و کانال تل میدن براتون حجت نباشه.

اصلا اینطور نیست. خانوما اکثرا دچار خودسانسوری هستن و نمیدونن اونا بیشترشو میتونن تجربه کنن اما مر ...

باهات کاملا موافقم

چرا ی عده فک میکنن فقط مردنیازجنسی داره ویا بانیاززن فرق داره ومتفاوته

خدا زن ومرد روازنظرنیازجنسی یکسان آفریده

فقط شیوه ی ابرازش واس هرکدوم فرق داره

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

کی گفته احساسشون کمتره ؟ کلیشه و مطالبی که سایت ها و فضای های مجازی زرد مثل اینستاگرام و کانال تل م ...

اینم موافقم باهات

کی گفته مردا احساسشون کمتره

کمتر نیس یا بلدنیستن ابراز کنن

یاشیو ی متفاوت ابراز رو درپیش میگیرن

ب خاطرهمین مافک میکنیم احساس ندارن

کی گفته احساسشون کمتره ؟ کلیشه و مطالبی که سایت ها و فضای های مجازی زرد مثل اینستاگرام و کانال تل م ...

عزیزم من طبق مقالات روانشناسی میگم، اتفاقا نه اینستا دارم نه تلگرام، 

آقایون و خانمها به دلیل همین نوسانات هست ک با ازدواج مکمل هم بحساب میان

عزیزم من طبق مقالات روانشناسی میگم، اتفاقا نه اینستا دارم نه تلگرام،  آقایون و خانمها به دلیل ...

مقالات زرد روانشناسی تا دلت بخواد منم خوندم.

اچون خوندم دارم میگم چطوریه

مقالات زرد روانشناسی تا دلت بخواد منم خوندم. اچون خوندم دارم میگم چطوریه

ببین کلا کسی احساسو در آقایون نقض نمیکنه، و یا کسی هم میل جنسي رو در خانمها نقض نمیکنه، چ بسا تووی خانمها این میل بیشترم هست

اما، یسری خصوصیات و نیازها تووی خانمها Boldترِ، یسری نیازهام توی اقایون، و اگر به نیازهایی ک خیلی پررنگ تر باشه پاسخ داده بشه، شرایط بهتر میشه

اصل صحبت من اینه

ببین کلا کسی احساسو در آقایون نقض نمیکنه، و یا کسی هم میل جنسي رو در خانمها نقض نمیکنه، چ بسا تووی خ ...

خب شاید خانوما اطراف شما این ویژگی هارو داشته باشن اما مثلا برای من صدق نمیکنه .

خب شاید خانوما اطراف شما این ویژگی هارو داشته باشن اما مثلا برای من صدق نمیکنه .

کلا شما، یا متوجه منظور من نمیشی، یا مقاومت میکنی در برابر فهمیدن منظورم 

اینو همه میدونن، ک زن به دلیل حیا ی وجودیش، نمیتونه نیاز جنسیشو فریاد بزنه

و مرد هم بخاطر غرور زیادش، نمیتونه مثل زن تمام احساس باشه، کلا اینها بر میگرده به عملکرد مغز زن و مرد

ک خودش ی کتابه واسه خودش

موفق باشید