2777
2789

من نمیدونم چقدر اعتقاد دارین خواهشا نگین چرته عقلت کجاست و فلان تو زندگی من و خانوادم و فامیلا و.... اینقدر بوده و بعضی چیزا رو ب چشم دیدم باور دارم و برا خودمم دعا سیاه کردن یدونه براش ویکی هم  بخت بستن اینا کردن فقط پیش ی ادمی رفتم ک باطلش کنه اما چون این ادمع زیاد اشنا نیست شک دارم باطل شدع باشه. حالا حرفم اینه اگ دعانویس هست پس خدا کجاست چرا جواب این ادمارو نمیده من بدرگاه خدا دعا میکنم قران میخونم   ک سحرا باطل شه ولی فایده نداره چون این ادماش هستن ک اینقذر با ایه های خود خدا دعانوشتن ک تا پیش خوذشونم نری باطل نمیشه‌.

من ی فامیل نزدیک ما زندگی میکنه دوس نداره دخترش ازدواج کنه همیشه هم ب مادرم میگ دخترتو هم نده بره شوهر واسه چشه و دعا هم برامون کردع مطمینیم حالا تعریف نمیشه کرد اما میترسم موندم چیکنم ا اینک دعا این همه میاد تو زندگی من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اعتقاد دارم .خودت باطلش کن .واسه باطل کردنش نرو دنبال دعانویس چون بدتر میشه

چ جوریی خودم باطل کنم؟؟؟؟؟ 

برای دعا سیاه طرف بهم گف شیعه نمیتونه باطلش کنه حتما باید سنی یا ارمنی باشه و گفت میشناسه سنی میده باطلش کنه.

بعضی دعا اینجور باطل میشن 

چ جوریی خودم باطل کنم؟؟؟؟؟  برای دعا سیاه طرف بهم گف شیعه نمیتونه باطلش کنه حتما باید سنی یا ا ...

الکی میگن .هرهفته یکبار با آب نمک غسل کن تمام چاکراهاتو پاکسازی میکنه .سرکه سفید بریز دم در و گوشه های خونه مطمئن باش باطل میشه .تونستی دعای تکویر بخون برا باطل شدنش 

الکی میگن .هرهفته یکبار با آب نمک غسل کن تمام چاکراهاتو پاکسازی میکنه .سرکه سفید بریز دم در و گوشه ه ...

اخه مطمینی جواب میده بخدا خسته شدم برام سرکتاب وا کرد این دعا سیاه هم بهم گفت برا مادرم دعا کردن الان داره میریزه تو زندگی بچه هاش

خدا لعنتشون کنه لعنتتتتتتت

برو پیش ی دعا نویس حضوری ن ازین اینترنتیا دختر خالم اینجوری بود بعد اون دعا ی هفته نکشید عقد کرد   بعد یچیزی ممکنه اون دعا تو خونتون زیر کردع باشن دختر خالم تا ازون خونه ب ی خونه دیگ نرفتن و دعا نگرفت ازدواج نکرد

برو پیش ی دعا نویس حضوری ن ازین اینترنتیا دختر خالم اینجوری بود بعد اون دعا ی هفته نکشید عقد کرد &nb ...

یعنی چی زیر کرده باشن بسم الله😭😭؟؟؟؟

تازه اومدیم ب این خونه وای نترسونید منووووو 

یعنی چی زیر کرده باشن بسم الله😭😭؟؟؟؟ تازه اومدیم ب این خونه وای نترسونید منووووو 

منظورم اینه دعارو یجایی مخفی کردع باشن تو خونه ک شما پیداش نکنید  مثلا تو چارچوب در اگه خونتونو عوض کردید ک خوبع  برو فقد دعا بگیر باطل کن اگه خوراکت دادن