2777
2789

یکی از فامیل هامون( نسبت نزدیکی داره ب دلایلی نمیتونم بگم نسبتش چی هست) بهم تبریک گفته 

ی متنی فرستادن ک خونه ای ک توش دختر باشه گلخونست و روزت مبارک 

لطفا ی چیز خوشگل بگید بهشون بگم ک قشنگ لطفشون جبران بشه🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی لطف دارید 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بگو ممنون گلخونه ای از خودته  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بگو ممنونم خیلی خوشحال شدم که به یادم بودین

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ان شاء الله بحق این شب عزیز که حال دلت خوب بشه عزیزم  التماس دعا

ممنونم همچنین امیدوارم شما هم ب خواسته هاتون برسین❤

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
پس هیچ تحویلش نگیر 😐اس ام اس دادن خیلی صمیمی نیست به نظرم زیادی خشک و رسمیه

خب من ی مدتیه همه اپلیکشنارو حذف کردم🤣🤣🤣 نه وات دارم نه تل نه اینستا

دیگ گفتن کجا تبریک بگیم بزار با پیام تبریک بگیم 😂😍