2777
2789

سالها شوهرم بیکاربود بامادرشوهرم مشکل داشتم.مشکل مالی داشتیم.قرض وبدبختی حتی گاهی واسه نون شبم محتاج بودیم..همش تو خونه دعوا وبحث بود.شوهرم بداخلاق بی مسولیت بی محبت بود خرج خونه نمیداد بایه بچه کوچیک فحش و کتک وتحقیر شنیدم اما موندم...الان که همه چی داره خوب میشه.شوهرم سرکاره دیگه اخلاقای بدش نداره.بچم بزرگ شده.همه چی نرماله اما حال من خوب نیست.عصبی ام ناامیدم احساس خلا بزرگی دارم ..نمیدونم چه مرگم شده

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگنیم💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون همه فشار رو تحمل کردن بالاخره یک روز خودشو نشون میده...به نظر میرسه نیاز به مشاوره داری عزیز تا با کمک و مهارت مشاور، غم های سرکوب شده ی چندین ساله‌ی ناخوداگاه ذهنت بیاد تو خودآگاه ذهنت، با اون درد و غمها روبرو شی و منطقی و آگاهانه، مسائل رو یکی یکی حلشون کنی و بزاریشون تو قسمت مسائل حل شده یا پذیرفته شده ی ذهن...اینجوری بار بزرگی از روانت کم میشه و کاملا سبک میشی و میتونی مثل سابق خوشبینانه و جسورانه به زندگیت ادامه بدی