2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای دوباره کنکور بدی؟

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
منم گفتن حسابداری خوبه حسابداری هم خوندم هیچی مشغول خانه داری و بچه داریم،ولی وقتی انسان بره تو دانش ...

خب ایشون قرار نیست بشینه تو خونه که. شاید رشته دیگه بخونه. شاید بره سرکار. شاید بره کلاس. هزارتا کار می‌تونه انجام بده

چون قشنگ نیست یه شکسته و نمیخوام واسشون توضیح بدم،هربار بدتر به نظر میرسه

حالا از کجا فهمیدن؟ من ارشد انصرافیم کسی نفهمید فکر میکنن تموم کردم

البته خونوادم انقدره گیر دادن از چاخان کردن خسته شدم گفتم ولش کردم ولی نه دوستام نه فامیل هیچکی نمیدونه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
نه دوباره باید آزمون بدم

شما تازه انصراف دادین؟

کنکور ۱۴۰۱ میتونین کنکور بدین دوباره؟

میخوام شرایط و بدونم.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ