2777
2789
اگه تا ترم دو یا بیشتر خونده باشین جریمه یکسال برای کنکور رو ندارین ولی اگه قبل از ترم ۲ انصراف بد ...

خب ولی قبل ثبت نام کنکور باید انصراف داده باشم دیگه؟

یعنی الان مثلا من مهر برم دانشگاه و دو ترم هم بخونم،به هر حال کنکور ۱۴۰۱ نمیتونم شرکت کنم.درسته؟ 

و اینکه هزینه ی انصرافش حدودا چقدر میشه.یه رشته ی معمولی

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
خب ولی قبل ثبت نام کنکور باید انصراف داده باشم دیگه؟ یعنی الان مثلا من مهر برم دانشگاه و دو ترم هم ...

فلسفش اینه

تو دوترم دانشگاه بخونی 

زمانی که براش صرف میشه اونقدره که کنکور اون سالو از دست میدی

ترم مهر و شروع ترم ۲ از بهمن فکر کنم، در هر صورت اون سالو از دست میدی اگه دانشگاهت دولتی باشه،(البته میشه قانونو دور زد باید تحقیق کنی)

که تا ترم ۳ طول میکشه

هزینه انصراف برای رشته های مختلف وبسته به نوع دانشگاه فرق میکنه

برای من خیلی کم شد

۳۰۰ یا ۴۰۰چون مجازیم بود

İlove pain..برای بار دوم فکر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلسفش اینه تو دوترم دانشگاه بخونی  زمانی که براش صرف میشه اونقدره که کنکور اون سالو از دست می ...

بخشید انقدر میپرسم .چون تو گوگل زدم ولی یکم گیج شدم.یعنی من مثلا سه ترم و بخونم بعد تا قبل اسفند فرصت دارم انصراف بدم و تو کنکور  اون سال شرکت کنم.

خب بعد اگه قبل از ترم دو انصراف بدم چی؟ بازم میتونم تو کنکور دو سال بعد شرکت کنم.یعنی در هر دو صورت میشه تو کنکور ۱۴۰۲ مثلا شرکت کرد. فرقش چیه پس؟

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
بخشید انقدر میپرسم .چون تو گوگل زدم ولی یکم گیج شدم.یعنی من مثلا سه ترم و بخونم بعد تا قبل اسفند فرص ...

راحت باش عزیزم 

عملا فرقی نداره که وقتی قبولی دانشگاه اعلام شد انصراف بدی

یا وقتی دوترم گذشت ..چون تا بیاد دوترم بگذره  کنکور اون سال تموم شده و اگه همون موقع که نتایج اعلام شد و قبول شدی نری سازمان سنجش همون سال پیش رو که قراره درطول دوترم بگذره رو ازت میگیره،البته بعضیا بعد قبولی نتایج برای محروم نشدن به سازمان نامه میدن ولی اینکه سنجش قبول کنه یانه معلوم نیست

بخشید انقدر میپرسم .چون تو گوگل زدم ولی یکم گیج شدم.یعنی من مثلا سه ترم و بخونم بعد تا قبل اسفند فرص ...

من ترم ۲ شروعش بودم که فهمیدم نمیخوام ادامه بدم

تو این شرایط باید قبل بهمن کارت دانشجوییت رو به دانشگاه تحویل داده باشی و صورتحسابو پرداخت کرده

باشی و دانشجو محسوب نشی

من ترم ۲ شروعش بودم که فهمیدم نمیخوام ادامه بدم تو این شرایط باید قبل بهمن کارت دانشجوییت رو به دان ...

خییلی زیاد ممنونم بابت توضیحات جامع💛

خب با این حساب شما کنکور ۱۴۰۰ رو نمیتونین بدین دیگه؟ چون مشمول جریمه محرومیت شدین! نمیدونم درست گفتم آخرش یا نه😄

خییلی زیاد ممنونم بابت توضیحات جامع💛 خب با این حساب شما کنکور ۱۴۰۰ رو نمیتونین بدین دیگه؟ چون مشمو ...

میتونم بدم ..چون ترم ۲ تا آخرتابستون پارسال تموم شد

و قبل از بهمن ۹۹ انصرافمو کامل دادم

میتونم بدم ..چون ترم ۲ تا آخرتابستون پارسال تموم شد و قبل از بهمن ۹۹ انصرافمو کامل دادم

آها فکر کردم ورودی ۹۹ بودین.۹۸ بودین پس

خیلی ممنونم💛 امیدوارم همون رشته ای که دوست دارین رو حتماا قبول شین و موفق ترین باشید.

آها فکر کردم ورودی ۹۹ بودین.۹۸ بودین پس خیلی ممنونم💛 امیدوارم همون رشته ای که دوست دارین رو حتماا ...

فدات❤

موفق باشی عزیزم