2777
2789

من یک ماهه دروسبلین میخورم ،اطلاعی نداشتم و چند تا قرص آفرودیت هم خوردم ،به نظرتون اثرش رو از بین برده؟

از دو تا دکتر پرسیدم یکیش گفت  ممنوعه یکیشون گفت نه ! حالا خیلی استرس دارم.

آنتی بیوتیک...کپسول هایی که برا عفونت میخوریم اثرشو از بین میبره..اینی که شما گفتی نمیدونم آنتی بیوتیکه یا نه؟

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنتی بیوتیک...کپسول هایی که برا عفونت میخوریم اثرشو از بین میبره..اینی که شما گفتی نمیدونم آنتی بیوت ...

نه عزیزم داروی گیاهیه، ترکیباتش زنجبیل و دارچین و زعفران و خارخاسک هست.

نه عزیزم داروی گیاهیه، ترکیباتش زنجبیل و دارچین و زعفران و خارخاسک هست.

خب پس مشکلی نیست...من ال دی میخورم...خیلی هم حساسم...ازماما پرسیدم اینو گف...گف هیچ دارویی باش تداخل نداره فقط آنتی بیوتیکها

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

تق تق ببخشید اجازه هست؟

اینو نوشته بودم اون تاپیک قفل شد خواستم اینجا براتون بفرستم.

من  نگفتم اسم دخترم بهترینه عزیزم. این‌همه اسم و اینهمه سلیقه. اصلا اگر همه بخوان فکر کنن این بهترین اسمه و رو دختراشون بذارن که من موهامو می‌کنم  

ولی می‌دونی اسم رو نباید دست کم گرفت روی شخصیت بچه روی این دنیا و اون دنیاش اثر داره واقعا باید اسم با معنا انتخاب کرد نه فقط چون به قول دوستمون یه آهنگ خاص و لاکچری داره رو بچه گذاشت. حیفه

اون تاپیک پاک شد...میشه بفرمایید موقع استفاده از لیدوکائین حتما باید از کان.دوم استفاده کرد؟

یا باید بشوره یا کاندوم

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

عزیزم ببخشید این قرص دروسبلین خوبه برای جلوگیری؟؟

راضی هستین شما؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه