بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما شماره کارتشو داری اون شماره کارت شما رو نداره بعدشم مگه شهر هرته بیاد پرینت حساب شما رو بگیره؟شما خودت می تونی بری بانک با شماره کارت پدرت پرینت حسابشو بگیری؟عمرا اگه بدن چ برسه مشخصات مشتریشونو بدن کسی ...
با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اخه میگم شاید بره پرینت حساب خودشو بگیره ببینه از کدوم حساب براش پول واریز شده بعد ادر ...
یبار ی اقایی اومد بانک منم کار بانکی داشتم ...با کلی خواهش و تمنا که از حساب من پول برداشتن در صورتی که من اون ساعت که پیامک اومده کارت نکشیدم می شه نگاه کنید ببینید کی کشیده...فقط اسم و فامیل بهش گفتن...اینا اجازه ندارن دستور قضایی می خواد برای مشخصات مشتری ...جوری که شما تعریف کردی ب نظرم زیادی جدی گرفتی ...فقط زیاد پول نزن برگشت نداره
با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش