2777
2789
عنوان

واریز پول

66 بازدید | 11 پست

بچه ها من میخوام برا یکی پول بزنم ب عنوان قرض ولی ی سوال برام پیش اومده 

بنظرتون با مراجعه ب بانک و پرینت حساب میتونه ادرس منو در بیاره؟؟

چون موقع افتتاح حساب ادرس ثبت میشه تو بانک دیگه

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم بانک بهش بده

چون چنبار گفت داداشم خوشش اومده یردز سورپرایزت میکنیم برا خاستگاری 

ادرس خونمونو دقیق نداره نمیخوام پیدا کنه😑 

شما شماره کارتشو داری اون شماره کارت شما رو نداره بعدشم مگه شهر هرته بیاد پرینت حساب شما رو بگیره؟شما خودت می تونی بری بانک با شماره کارت پدرت پرینت حسابشو بگیری؟عمرا اگه بدن چ برسه مشخصات مشتریشونو بدن کسی ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
چجور قرض دادنیه که طرف ندونه از کی گرفته چجوری پس بده. اول بریز به حساب یکی بعد بریز به حساب اون ای ...

دوسته دبیرستانمه ولی ادرس خونمونو نداره 

و چون چنبار گفته واسه خاستگاری داداشم میایم یروز سورپرایزت میکنیم دلم نمیخواد پیدا کنه

چون من چنبار گفتم قصد ازدواج ندارم

چون چنبار گفت داداشم خوشش اومده یردز سورپرایزت میکنیم برا خاستگاری  ادرس خونمونو دقیق نداره نم ...

نه عزیزیم سوپرایزش اینه که نمیاد نگران نباش انقدر پیگیر نیست

بخواد تعقیبت میکنه پولم نده قرض که پست نمیده.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
شما شماره کارتشو داری اون شماره کارت شما رو نداره بعدشم مگه شهر هرته بیاد پرینت حساب شما رو بگیره؟شم ...

اخه میگم شاید بره پرینت حساب خودشو بگیره 

ببینه از کدوم حساب براش پول واریز شده بعد 

ادرس صاحب هست ک من باشمو دربیاره 

نمیشه ینی؟؟

اخه میگم شاید بره پرینت حساب خودشو بگیره  ببینه از کدوم حساب براش پول واریز شده بعد  ادر ...

یبار ی اقایی اومد بانک منم کار بانکی داشتم ...با کلی خواهش و تمنا که از حساب من پول برداشتن در صورتی که من اون ساعت که پیامک اومده کارت نکشیدم می شه نگاه کنید ببینید کی کشیده...فقط اسم و فامیل بهش گفتن...اینا اجازه ندارن دستور قضایی می خواد برای مشخصات مشتری ...جوری که شما تعریف کردی ب نظرم زیادی جدی گرفتی ...فقط زیاد پول نزن برگشت نداره

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش