2777
2789
عنوان

بلدرچین خواهرم مرد😐

256 بازدید | 24 پست

خواهرام خیلی دوسش داشتن.(یکی از خواهرام ۶سالشه اون یکی ۱۱)رفتن تو حیاط دیدن کلش نیست😢الان فقط دارن گریه میکنن😟مامان و بابام خونه نیستن

خونه مون تبدیل به مکان عزاداری شده😥فک کنم خیلی رو روحیشون اثر گذاشته.الان من چی بهشون بگم که آروم بشن؟

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت بگو بهشون

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

اخی الهی. خاکش کنید بچه ها دوس دارن حیونی میمیره خاکش کنن. بگو یکی دیگه میخریم

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
بگو اشکال نداره براتون یکی دیگه میخرم 

میگن نه ما اونو خیلی دوسش داشتیم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

نمیدونم بگید اگر تونستبد ی حییون دیگه براشون بگیرید

یا نمیدونم بهشون بگو الان تو اون دنیا خوشحال تر هم هستن و چون اونا حییونن زودتر میرن بهشت و همیشه هم بهشتن

منم بچه بودم خیلی روم اثر داشت

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

یه خرگوش داشتم مثل بچم بود از وقتی کوچولو بود نگه اش داشتم یه هفته رفتم مسافرت برگشتم خونه بابام خورده بودش😔

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

فک کنم خونشم پاشیده بوده وقتی دیدنش الان خیلی گریه میکنن.