خواهرام خیلی دوسش داشتن.(یکی از خواهرام ۶سالشه اون یکی ۱۱)رفتن تو حیاط دیدن کلش نیست😢الان فقط دارن گریه میکنن😟مامان و بابام خونه نیستن
خونه مون تبدیل به مکان عزاداری شده😥فک کنم خیلی رو روحیشون اثر گذاشته.الان من چی بهشون بگم که آروم بشن؟
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
نمیدونم بگید اگر تونستبد ی حییون دیگه براشون بگیرید
یا نمیدونم بهشون بگو الان تو اون دنیا خوشحال تر هم هستن و چون اونا حییونن زودتر میرن بهشت و همیشه هم بهشتن
منم بچه بودم خیلی روم اثر داشت
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
یه خرگوش داشتم مثل بچم بود از وقتی کوچولو بود نگه اش داشتم یه هفته رفتم مسافرت برگشتم خونه بابام خورده بودش😔
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛