2777
2789

خودمم باورم نمیشه

از چن ماه قبل بود ک پسر کوچیکم خواست دندون دراره تقریبا یه ماه طول کشید+سختی وصف نا پذیر

بعدش پسر بزرگم مسموم شد بعدش خودم و شوهرم سرما خوردیم ی مدت گذشت پسر کوچیکمو از شیر گرفتم بعدش بزرگه گرما زده شد امشب یه لحظه نهوابیدیم پسر کوچیکم که دو سالشه تا صب گریه کرد اخرش از ی ساعت قبل مرتب شروع ب استفراغ کرد

ببخشیدا خیلیم بدبو

دیوونه شدم دیگه نا ندارم

همش سختی همش بدبختی

این در حالی ک ما معمولا سالی ی بارم مریض نمیشیم ولی الان چندین ماهه روز خوش ندیدیم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

شوهرم تقریبا ده روز قبل گیلاس خریده بود همون روز کسر بزرگم خورد فرداش مسموم شد

ی مقدارش هنوز تو یخچال بود دیروز پسر کوچیکم دید و خواست بهش دادم

ممکنه از اون باشه?

البتع دیروز ب پسر کوچیکم غذا هم وادیم ممکنه زیاده روی کرده باشه چون تازه از. شیر گرفتمش معدش هنوز عادی نیس

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید من نمیدونم ولی یه چیزی اگه نذر کرده بودین کاری انجام بدین که ادا نکردین و یا فطریه یا خمستونو پرداخت نکردین حتما انجام بدین.البته این عقیده منه ها.شاید شما عقیده نداشته باشین.

ی قربونی کنین یا صدقه بدین

نذر کردم یه نذر خیلی کوچیک

برا اینکه پسرم از شیر گرفته شد انجامش بدم

ولی نشده هنوز شرایط جور نمیشه

ببخشید من نمیدونم ولی یه چیزی اگه نذر کرده بودین کاری انجام بدین که ادا نکردین و یا فطریه یا خمستونو ...

پست قبلمو بخون😞

توروخدا بیاین ی چیزی بگین ارومم کنین

من کسیو جز شما ندارم

نذر کردم یه نذر خیلی کوچیک برا اینکه پسرم از شیر گرفته شد انجامش بدم ولی نشده هنوز شرایط جور نمیشه

انشالله ب زودی شرایطت اوکی شه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
انشالله ب زودی شرایطت اوکی شه

ممنونم😓

توروخدا بیاین ی چیزی بگین ارومم کنین من کسیو جز شما ندارم

واسه منم پیش اومده یکدفعه انگار از زمین وزمان واسه آدن میباره

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

عزیزم ب خودت انرژی مثبت بده بخدا منم نه ماهه نخوابیدم آرزوی خوابیدن مونده ب دلم. هر روز تو خونه اسفند دود کن و صدقه بده خیلی تاثیر داره 

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه

نمیدونم ولی اکثر بچه دارا همینطورن 

خدا رو شکر کن ک مشکل جدی نبوده،این شرایط هم تموم میشه،شاید سیستم ایمنی بدنشون اومده پایین یا معده هاشون میکروبی شدن

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

هرروز صدقه کنار بزار..شب زیر بالشت خودتون و بچه ها در حد ی  ک توانت میرسه پول بزار صبحش اونو بزار صدقه.اسفند دود کن.

۴قل و ایت الکرسی زیاد بخون

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه