2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اون همه جوره مارو سرویس کرده

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بی توجهی

بی حوصله گی

بی اعصاب

بی حال

بی جنبه

وکلللییی بی هاااای دیگر😂😐

بهتره بگم تو از چیا خوشت نمیاد اونم دوسشون نداره خب

بعضیا مث بستنی عروسکی ان                                                   فقط ظاهرشون خوبع😐😒

خب بنظرم تحقیر تو جمع 

یا ی جور رفتار کنی که انگار تلاشش یا زحمتش بی ارزشه 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
گیر دادن حس میکنن اسیر شدن میزنن به سیم اخر اکثرا البته

ماهم سر همین دعوا شدیدی داشتیم حالابهم دیگه نگاهم نمی‌کنم حفتمون مقصریم ولی چند روزه یه کلمه حرفم نزدیم گفتم این دفعه نرم جلو ببینم میاد ولی انگار نه انگار

آره به منم بگید خیلی دلم میخواد بسوزونمش عن آقا چند روزه قهریم اصلا پا پیش نمی‌ذاره واسه اشتی دلم دا ...

یوقت نری ب شوهرت بی احترامی‌کنی مثلا ک بچزونیش! اتفاقا تمام کاراتو انجام بده فقط سرد نگاهش کن و سرتو با کارا گرم کن مثلا بگو چای میخوری اکه‌گف نه هیچی‌نگو برو بکار خودت برس خودش میاد سمتت

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
یوقت نری ب شوهرت بی احترامی‌کنی مثلا ک بچزونیش! اتفاقا تمام کاراتو انجام بده فقط سرد نگاهش کن و سرتو ...

الان برم بهش بگم شام میخوری یا نه ؟ 

خب این همون منت کشیه چه فرقی می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم

ماهم سر همین دعوا شدیدی داشتیم حالابهم دیگه نگاهم نمی‌کنم حفتمون مقصریم ولی چند روزه یه کلمه حرفم نز ...

من گیر میدادم شوهرم گفت حس میکنم اسیر شدم یکدفعه چنان خودمو عوض کردم که خودم ارادم تحسین میکنم الان ۲ ساله اصلا بهش نمیگم چیکار کردی کجا رفتی الان انقدر ازم راضیه من ازش راضیم هیچ خطایی ندیدم شکر خدا فقط توکل به خدا کردم