2777
2789
عنوان

نظر تون درباره شوهر من چیه شما باشید چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 40 پست
آخه دیگه رستورانم منت گذاشتن داره ،، 

اخه قرار بود امشب داداشش اینا بیان شب نشینی من بهش گفتم اونا نمیان بیا بریم رستوران گفت میان هفته دیگ میریم منم گفتم یک ساله میگی فلان موقع میریم اخرم نمیریم بعد عصبانی شد اونجوری کرد 

داداششم طبق شناخت من ازشون نیومدن😏

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشینید و صحبت کنید باهاشون  و این قضیه رو حل ش کنید با دلخوری و ناراحتی و غصه  ؛  به ...

شوهر من دم دمی مزاجه ی بار خوبه شاخ درمیاری ی بار بده باز شاخ درمیاری کلا نمیتونم رفتاراشو پیش بینی کنم 

بعداز ی سال ی موقعیت داره جور میشه.برو لذتش رو ببر 

هیچ کار خوشیو با دلخوشی واسم انجام نمیده هیچ خاطره خوبی ندارم هر خاطره خوبی ک خواستیم بسازیم ی دعوا راه انداخت خرابش کرد 

بگو باشه  بعدموقع رستوران رفتن ی بهانه ای مریضی کاری جور کن نرو و با تیکه بگو اخ اخ ببخشید بدق ...

از خداشه بعدا میگ من میخواستم ببرمت خودت مریض شدی😂😐

اخه اصلا مشکلش پول نیس نمیدونم چشه واقعا

جاهای عمومی دوس نداره

خسته میشه نمیتونه بره

اون رستوران بدش میاد

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اخه قرار بود امشب داداشش اینا بیان شب نشینی من بهش گفتم اونا نمیان بیا بریم رستوران گفت میان هفته دی ...

ولی سعی کن توأم زیاد گیر ندی ، می‌دونم دلت میخواد بری ولی واسه یه رستوران خودت رو کوچیک نکن ولی هفته دیگه ام رفتی سعی کن خیلی خوش بگذرونی و به اونم خوش بگذره بازم ببرتت

جاهای عمومی دوس نداره خسته میشه نمیتونه بره اون رستوران بدش میاد

همین الان ازش پرسیدم میگ نه بدم نمیاد من فکر میکتم با من بهش خوش نمیگذره دوسم نداره بااینکه منو جایی ببره کلی ازش تشکر میکنمو مهربونم کلا اهل غر زدنم نیستم 

واقعا نمیفهمم چرا دوسم نداره